No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX20062552

|

Modelis: MSW-WSS-01

Antrieji gamyklos produktai Malkinė krosnelė - didžiausia galia 7,2 KW - didelis efektyvumas - reguliuojama ventiliacija - aukščiausios kokybės plienas ir ketus

Išpardavimas
Sekundės
Mūsų gamyklos sekundės paprastai yra atnaujintos klientų grąžintos prekės arba buvę eksponatai. Prekės gali turėti kosmetinių defektų, tačiau techniškai nepriekaištingos. Kaip įprasta, suteikiame įprastą grąžinimo teisę ir garantiją.
919,00 € 1 149,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Mažai atsargų
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai spalio 24 d., ketvirtadienis
Garantuojama mažiausia kaina
MSW
Pagrindinės savybės
  • Galingas - maksimali galia 7,2 kW, o nominali galia 4,8 kW
  • Efektyvus - itin efektyvi degimo kamera, "Ecodesign 2022" sertifikatas ir didesnis nei 75,5 % naudingumo koeficientas (75,5 %, kai galia mažesnė už nominaliąją).
  • Reguliuojamas - oro padavimas reguliuojamas priekine svirtimi, o užsidegimą palengvina dviejų pakopų užrakinamos durelės.
  • Praktiška - paaukštinta degimo kamera, kad būtų patogu naudoti, ir integruotas skyrius malkoms.
  • Patrauklus - elegantiškas juodos spalvos dizainas su dideliu stebėjimo langu, užtikrinančiu jaukią atmosferą
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Product Material
Stiklas
Ketaus
Plieno
Vermikulitas
Spalva
Juoda
Energijos klasė
A
Efektyvumas [%]
75.5
Vidinės kameros matmenys [mm]
33 x 26 x 19.5
Skersmuo
127 mm
Didžiausia galia
7.2 kW
Maks. rąsto ilgis
28 cm
Rankena
Taip
Maitinamas baterijomis
Ne
Matmenys (LxŠxV)
37.5 x 46.5 x 96 cm
Svoris
72 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
56 x 48 x 110 cm
Siuntimo svoris
84 kg

Pristatymo pakuotė

  • Židinys MSW-WSS-01

Produkto aprašymas

Sumažinkite šildymo išlaidas naudodami MSW židinį!

Stilingai sumažinkite energijos sąnaudas. MSW židinyje suderintas didžiausias šildymo efektyvumas ir unikali išvaizda. Didžiausia galia - 7,2 kW, o vardinė - 4,8 kW, apvalus židinys užtikrina šiltas valandas greitai ir ekonomiškai. Remiantis "Ecodesign 2022" sertifikatu, itin efektyvi degimo kamera ir didesnis nei 75,5 % naudingumo koeficientas (75,5 % mažesnis nei nominali galia), švediškoje krosnelėje, turinčioje DEFRA patvirtinimą, galite deginti malkas su maksimaliais rezultatais: tai reiškia, kad krosnelę galima įrengti net dūmų kontroliuojamose zonose. Dėl panaudoto vermikulito - palyginti reto sluoksniuotojo silikato - medienos krosnelė pasižymi aukščiausio lygio izoliacija ir dideliu našumu, greitai įkaista ir iš karto atiduoda norimą šilumą į aplinką.

Elegantiškas malkomis kūrenamas židinys sušildo kūną ir sielą

Elegantiškas židinys su cilindro formos plieniniu korpusu ir ketaus degikliu leidžia ramiai stebėti liepsnas dėl didelio stebėjimo lango. Kad dar geriau matytųsi ugnis ir būtų patogiau kūrenti, degimo kamera šiek tiek pakelta virš malkų spintelės. Šį skyrių išskiria slėginė durų atidarymo sistema ir ventiliacijos angos, apsaugančios sandėliuojamą medieną nuo drėgmės ir pelėsio .

Kad būtų lengviau uždegti kurą, degimo kameros durelės gali būti šiek tiek atidarytos, taip užtikrinant optimalų deguonies tiekimą. Įžiebę ugnį, visiškai uždarykite dureles ir mėgaukitės aukštu židinio saugumo lygiu. Dėl paprasto montavimo ir veikimo bei aukščiausios kokybės medžiagų ši krosnelė puikiai tinka, pavyzdžiui, namams, poilsio namams, kalnų nameliui, garažui, dirbtuvėms, gamybos įmonei, sandėliui, biurui, restoranams ir kavinėms. Be to, tai gali būti paprasta ir greita laikino šildymo priemonė, pavyzdžiui, renovacijos metu.


Pranešimas: Naudokite apšvietimo padėtį tik tada, kai ugnį matote.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar normalu, kad pirmą kartą užsidegus krosnelę jaučiamas nemalonus kvapas?

Taip, visos medžiagos įkaista maždaug per 40-60 minučių, kai įkaista pirmą kartą. Po to židinys nebeskleidžia nemalonaus kvapo.

Ar galiu palikti atviras duris?

Atvirų durelių padėtį uždegimo metu naudokite tik labai trumpą laiką ir tik atidžiai prižiūrint. Tada visiškai uždarykite duris.

Kaip atidaryti apatinę spintelę?

Lengvai paspauskite dureles ir magnetinis uždarymas atsidarys.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus