Trustpilot
(1) Peržiūrėti

Prekė: EX10062694

|

Modelis: MSW-C&A HP 100

Karščio presas - 23 x 30 cm - iki 250 °C - LCD ekranas - laikmatis

219,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
208,05 €
5+
10%
197,10 €
10+
15%
186,15 €
Yra sandėlyje
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai rugsėjo 12 d., ketvirtadienis
Garantuojama mažiausia kaina
MSW
Pagrindinės savybės
  • Didelė erdvė - pernešimo spaustuvėje yra didelė 23 x 30 cm erdvė, kurioje galite įgyvendinti savo dizainą arba klientų idėjas.
  • Universalus - karšto spaudimo įrenginys, kurio temperatūros diapazonas yra 0-250 °C, ne tik palengvina audinių marginimą, bet ir leidžia pritaikyti keramines plyteles, dėliones ir dar daugiau.
  • Profesionalus - su itin tiksliu temperatūros jutikliu, šilumos presas pasižymi tolygiu šilumos pasiskirstymu ir slėgio kilimėliu, kad rezultatai būtų nepriekaištingi.
  • Paprasta naudoti - pradedantiesiems pritaikytą šilumos spaudos mašiną lengva valdyti dėl skaitmeninio ekrano ir laikmačio.
  • Saugus - įrengta patikima apsauga nuo perkaitimo, todėl dangtelių presas apsaugo ir medžiagą, ir mašiną.
  • Kompaktiškas - perkėlimo presas užima nedaug vietos, todėl puikiai tinka nedidelėms kopijavimo dirbtuvėms ar mėgėjiškiems kambariams.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Denis Frailich prieš 2 mėnesius

Viskas gerai, ačiū!

Medžiaga atkeliavo laiku ir atitinka aprašymą

Techninė informacija

Product Material
Milteliais dengtas plienas
Spalva
Mėlyna
Įtampa [V]
110-220
Ekrano tipas
Skaitmeninis
IP apsaugos klasė
IP21
Laiko intervalas [min.]
0-17
Galia [W]
850
Maks. temperatūra [°C]
250
Veikimo sritis [cm]
23 x 30
Maitinimo laidas
1.5 m
Apsauga nuo perkaitimo
Taip
Matmenys (LxŠxV)
26 x 30.5 x 46 cm
Svoris
8.8 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
44.5 x 37.5 x 30.5 cm
Siuntimo svoris
10.04 kg

Pristatymo pakuotė

  • Šilumos presas MSW-C&A HP 100
  • Maitinimo kabelis

Produkto aprašymas

Galingas šiluminis presas kūrybiniams projektams ir individualiems klientų užsakymams

Didelė 23 x 30 cm spausdinimo sritis ir universalios funkcijos leidžia MSW perkėlimo spaudos mašiną laikyti optimaliu pasirinkimu individualiems projektams ir prekėms. Nuo drabužių personalizavimo iki reklaminių gaminių kūrimo - tai daugybė galimybių tiek "pasidaryk pats" mėgėjams, tiek profesionaliems naudotojams. Šilumos presu galima tiksliai perkelti motyvus ant įvairių daiktų, pavyzdžiui, marškinėlių, kepuraičių, keraminių plytelių, dėlionių ir kt. Investuokite į šį nepakeičiamą įrankį ir įgyvendinkite savo kūrybines idėjas arba puikiai išpildykite klientų pageidavimus!

Pasiekite profesionalių rezultatų naudodami itin tikslų marškinėlių presą

Labai tikslūs jutikliai, tolygus šilumos paskirstymas ir skaitmeninis LCD ekranas leidžia maksimaliai kontroliuoti spausdinimo procesą. Tiksliai kontroliuojant temperatūrą 0-250 °C diapazone, galite būti tikri, kad pageidaujami raštai ant medžiagų bus perkelti kokybiškai. Skaitmeniniame LCD ekrane naudotojai gali lengvai pasirinkti ir stebėti vertes realiuoju laiku. Be to, pateiktas slėgio kilimėlis užtikrina tikslų medžiagų išlyginimą, todėl galutiniai gaminiai yra profesionalūs.

Kad būtų kuo patogiau ir saugiau, tekstiliniame prese yra laikmatis, kurį galima reguliuoti nuo 0 iki 17 minučių. Kai spausdinimo procesas baigiamas, apie tai pranešama žadintuvu, todėl tuo metu galite skirti dėmesio kitiems projektams. Integruota apsauga nuo perkaitimo užtikrina papildomą prietaiso ir medžiagų saugumą. Jis neleidžia kaitinimo elementams pasiekti pernelyg aukštos temperatūros ir užtikrina saugų naudojimą.

Skirtingai nuo sukamųjų modelių, šiam presui reikia nedaug grindų ploto. Todėl šis presas idealiai tinka naudoti nedidelėse kopijavimo parduotuvėse ar mėgėjiškų reikmenų kambariuose. Išlaisvinkite įvairias mūsų šiluminio preso galimybes ir paverskite savo kūrybines vizijas realybe! Įsigykite savo marškinėlių spaudos presą ir pradėkite savo pasirinktinės spaudos projektus jau šiandien!

Įvertinimai ir atsiliepimai

5.0

Remiantis 1 apžvalga

Rūšiuoti pagal :

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Switzerland

Viskas gerai, ačiū!

Medžiaga atkeliavo laiku ir atitinka aprašymą

Rodyti originalią apžvalgą
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus