Trustpilot
No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10062679

|

Modelis: MSW-LK01

Pripučiama purškimo kabina - 8 x 4 x 2,85 m - 950 W ventiliatorius

899,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
854,05 €
5+
10%
809,10 €
10+
15%
764,15 €
Mažai atsargų
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai rugsėjo 12 d., ketvirtadienis
Garantuojama mažiausia kaina
MSW
Pagrindinės savybės
  • Praktiška - dažymo projektams nereikia papildomos patalpos, iššokanti purškimo kabina yra tik 8 x 4 x 2,85 m dydžio ir ją galima pastatyti ir paleisti vos per kelias minutes.
  • Aukščiausios kokybės - pagaminta iš Oksfordo audinio su PU danga, todėl išorinė mobiliosios automobilių dažymo kabinos medžiaga yra labai patvari ir atspari purvui.
  • Saugumas - nuimami filtrų langai sulaiko kvapus, dulkes ir nešvarumus, o evakuacinis langas ir izoliacinė patalpa padidina saugumą dažymo kameroje.
  • Galingas - 950 W ventiliatorius užtikrina pripučiamos automobilių dažymo kabinos stabilumą, o 370 W ventiliatorius - oro cirkuliaciją.
  • Šviesu - pripučiamos dažų palapinės skaidrios lubos ir skaidrūs šoniniai langai saulėtomis dienomis praleidžia daug šviesos.
  • Patogu - į dideles užtrauktuku užsegamas priekines pripučiamos dažymo kabinos duris galima lengvai įdėti didelius daiktus, pvz., automobilius ir motociklus.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Product Material
PVC
PU
Oksfordo audinys
Spalva
Šviesiai mėlynas
Galia [W]
950
Alkoholio distiliuotojas
Ne
Atsparumas UV spinduliams
Taip
Maitinamas baterijomis
Ne
Ventiliatoriaus galia
370 W
Ventiliatorių skaičius
2 Pc
Matmenys (LxŠxV)
800 x 400 x 285 cm
Svoris
39.8 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
98.5 x 55 x 50.7 cm
Siuntimo svoris
44.95 kg

Pristatymo pakuotė

  • Pripučiama purškimo kabina MSW-LK01
  • Dūmtraukis
  • Ventiliatorius

Produkto aprašymas

Išplėskite savo darbo erdvę naudodami MSW pripučiamą dažymo kabiną

Ar jums reikia specialios patalpos dažymui? Ar jūsų dirbtuvėse trūksta vietos? Tada pasinaudokite pripučiama dažymo kabina iš MSW! Sulankstytą palapinę galima laikyti taupant vietą, o prireikus dažų palapinę lauke pastatyti vos per kelias minutes. Uždaroje patalpoje, turinčioje praktines funkcijas, pavyzdžiui, filtravimo langus, izoliuotą erdvę ir galingą orpūtę, puikiai tinka dažymo darbams atlikti apsaugant nuo aplinkos.

Nešiojamoji purškimo kabina su papildomomis funkcijomis

Stabilumą užtikrina rėmas, kurį pripūsite naudodami galingą 950 W pūstuvą. Išorinės sienelės, pagamintos iš aukštos kokybės Oksfordo audinio, padengto poliuretanu, taip pat tvirtos. Išskirtinai ilgaamžė ir atspari nešvarumams medžiaga puikiai tinka naudoti kaip išorinis apvalkalas. Pripučiamoje dažymo kabinoje, kurios matmenys yra 8 x 4 x 2,85 m, yra daug vietos didesniems daiktams, pvz., automobiliams ar motociklams, taip pat vietos manevruoti dirbant. Galingas 370 W ventiliatorius užtikrina patogią oro cirkuliaciją viduje.

Pripučiamoje dažymo kabinoje numatytos saugos priemonės, įskaitant užuovėją ir avarinį langą, kad dažant būtų išvengta nemalonių ir toksiškų garų išsiskyrimo. Tuo pat metu aplinką saugo nuimamas filtro langelis, kuris saugiai sulaiko kvapus, dulkes ir purvo daleles, naudodamas anglies ir medvilnės sluoksnį. Permatomi šoniniai langai ir PVC permatomas stogo langas užtikrina optimalų matomumą dažant. Užtrauktukais galima lengvai atidaryti ir uždaryti visus įėjimus, įskaitant mažesnes galines duris ir dideles priekines duris.
Pastaba: rėmas stabilus tik tada, kai veikia ventiliatorius. Išjungus ventiliatorių, palapinė susilanksto į vidų, todėl ją lengviau sulankstyti ir sutaupyti vietos.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar galima pripūsti dažymo kabiną ir tada išjungti orapūtę?

Dažymo kabina suprojektuota taip, kad gali stovėti tik tada, kai veikia orapūtė; ją išjungus, ji sugriūna.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus