Trustpilot
No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10062563

|

Modelis: H-PUMP R290 FDC L 3P (BLN-018TC3)

Šilumos siurblys su šildymo ir vėsinimo funkcija - 10,5 KW - 400 V

Nauja
4 849,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
4 606,55 €
5+
10%
4 364,10 €
10+
15%
4 121,65 €
Mažai atsargų
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai rugsėjo 20 d., penktadienis
Garantuojama mažiausia kaina
MSW
Pagrindinės savybės
  • Daugiafunkcinis - oro šilumos siurblys efektyviai šildo patalpas žiemą, vėsina jas vasarą ir šildo vandenį.
  • Ekologiškas ir ekonomiškas - seniems ir naujiems pastatams skirtame šilumos siurblyje naudojamas aplinkai nekenksmingas propano (R290) šaldymo agentas, kuris padeda sumažinti energijos sąnaudas.
  • Galingas - 10,5 kW galios šilumos siurblys su aušinimo funkcija per valandą pašildo 3 m³ vandens iki 75 °C temperatūros ir veikia esant 8-30 barų slėgiui.
  • Išmanusis - valdykite šilumos siurblį naudodami skaitmeninį ekraną arba programėlę "SMART LIFE", skirtą "Android" ir "iOS".
  • Ilgaamžis - pagamintas iš atsparių medžiagų ir pagamintas itin tiksliai, šilumos siurblys patikimai veikia ilgą laiką esant nuo -25 iki 45 ℃ temperatūrai.
  • Patrauklus - oro šilumos siurblys išsiskiria įmantriu dizainu, kurį papildo šoninės grotelės, apsaugančios nuo mechaninių pažeidimų.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Dažnis [Hz]
50
Product Material
Fanera
Dažytas plienas
Spalva
Juoda
Ekranas
LED
Įtampa [V]
400
Energijos klasė
A++
IP apsaugos klasė
IPX4
Įleidimo ir išleidimo skersmuo
DN40
Rėmo matmenys [mm]
1363 x 555 x 1070
Darbinis slėgis [MPa]
0.8 / 3
Aušinimo temperatūra [°C]
16 - 45
Šildymo temperatūra [° C]
75
Darbinė temperatūra [°C]
-25 - 45
Šaldymo agentas – aušinimo agentas
R290
Įvesties galia maks.
10.5 kW
Maks. vandens srautas
3 m³/h
Skleidžiamas triukšmas
72 dB
Maks. vandens temperatūra
75 °C
Maksimalus darbinis slėgis
3.2 MPa
Kontrolės skydelis
Taip
Neperšlampama medžiaga
Taip
Matmenys (LxŠxV)
49 x 119 x 146.5 cm
Svoris
190 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
59 x 127 x 161.5 cm
Siuntimo svoris
226 kg

Pristatymo pakuotė

  • H-PUMP R290 FDC L 3P oro šilumos siurblys

Produkto aprašymas

Žiemą būkite šilti, o vasarą vėsūs su MSW šilumos siurbliu oras-vanduo

MSW šilumos siurblys oras-vanduo yra visapusiškas daugiafunkcis šildymo ir vėsinimo sprendimas jūsų namams Jis užtikrina efektyvų šildymą šaltais žiemos mėnesiais ir gaivią vėsą karštomis vasaros dienomis. Tuo pačiu metu per valandą galima pašildyti iki 3 m³ vandens iki 75 °C temperatūros. Todėl šilumos siurblys su vėsinimo funkcija yra universalus sprendimas gyvenamiesiems namams, biurų pastatams, viešbučiams, medicinos įstaigoms ar pramonės objektams. Jis padeda sukurti patogią patalpų aplinką, reguliuoti patalpų temperatūrą, pagerinti žmonių gerovę ir padidinti procesų efektyvumą.

Ekologiškas ir ekonomiškas: energiją taupantis šilumos siurblys veikia naudodamas ekologišką propaną

Naudojant ekologišką propano (R290) šaldymo agentą, šilumos siurblys nustato aplinkosaugos ir energijos vartojimo efektyvumo standartus. Dėl savo ekologiško ir ekonomiško veikimo jis ne tik padeda sumažinti energijos sąnaudas, bet ir prisideda prie aplinkos apsaugos. Šilumos siurblys su vėsinimo funkcija veikia tyliai, tačiau nesumažina našumo. Šis modelis, kurio galia 10,5 kW, per valandą gali pašildyti 3 m³ vandens iki 75 °C temperatūros, o slėgis - nuo 8 iki 30 barų.
Oro šilumos siurblį galite valdyti tiesiogiai per skaitmeninį prietaiso ekraną arba naudodami programėlę "SMART LIFE", skirtą "Android" ir "iOS"sistemoms.Ši funkcija atveria naujas galimybes pritaikyti kambario temperatūrą prie savo poreikių ir gyvenimo būdo. Nesvarbu, ar keliaujate, dirbate biure, ar tiesiog ilsitės ant sofos, visada galėsite visiškai valdyti namų sistemą. Be to, skaitmeninis valdymas suteikia ne tik patogumo. Be to, tai leidžia efektyviau išnaudoti šildymo ir vėsinimo sistemą ir taip taupyti energiją. Priderindami temperatūrą prie savo poreikių ir vengdami nereikalingo šildymo ar vėsinimo, aktyviai prisidedate prie savo ekologinio pėdsako mažinimo.

Išmanusis valdymas per ekraną ir programėlę

Šilumos siurblys pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir preciziškai pagamintas, todėl išsiskiria ilgaamžiškumu ir patikimumu. Jis patikimai ir efektyviai veikia net esant ekstremaliai temperatūrai nuo -25 iki 45 ℃. Be to, korpusas žavi elegantišku dizainu, kuris ne tik atrodo patraukliai, bet ir užtikrina patikimą apsaugą nuo mechaninių pažeidimų. Apskritai, MSW šilumos siurblys su vėsinimo funkcija yra efektyvus, ekologiškas ir patogus sprendimas jūsų namų šildymui, oro kondicionavimui ir karšto vandens tiekimui.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus