Trustpilot
No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10040772

|

Modelis: PHYSA ATRI WHITE

Salono galinio plovimo įrenginys - praustuvo matmenys 600 x 450 x 150 mm - juoda/balta

479,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
455,05 €
5+
10%
431,10 €
10+
15%
407,15 €
physa
Pagrindinės savybės
  • Profesionalus - salono prausiklis su elastinga ir prailginama dušo žarna, vienos svirties maišytuvu ir papildoma šonine dėtuve
  • Patogus - 600 x 450 x 150 mm salono atgalinio plovimo įrenginys su foteliu, patogiais 80 mm storio apmušalais ir geline kaklo atrama
  • Higieniška - salono atbulinę plovyklą galima greitai ir kruopščiai išvalyti dėl vandeniui ir riebalams atsparių paviršių (ABS ir odos imitacija).
  • Elegantiška - salono kėdė su plaukų plovimo kriaukle yra elegantiško juodo dizaino ir su aukštos kokybės dirbtinės odos apmušalais.
  • Paprasta - dėl aiškių ir išsamių instrukcijų atbulinio plovimo įrenginį galima greitai surinkti ir prijungti.
  • Stabilus - dėl tvirtos ir gerai subalansuotos konstrukcijos, kurią galima pritvirtinti prie grindų, kad ji būtų dar stabilesnė.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Product Material
PVC
Plieno
Putos
keramikos
Spalva
Juoda
Dubens skersmuo [mm]
600 x 150
apmušalų storis [mm]
80
Vandens vamzdžių ilgis
730 mm
Vandens jungties skersmuo
12.7 mm
Matmenys (LxŠxV)
140 x 62 x 92 cm
Svoris
38.2 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
174.3 x 110.7 x 97 cm
Siuntimo svoris
47.45 kg

Pristatymo pakuotė

  • Salono atgalinio plovimo įrenginys PHYSA ATRI WHITE
  • Salono baseinas
  • Žarna

Produkto aprašymas

Mūsų salono atgalinio plovimo įrenginys nustato profesionalumo standartus!

Atraskite geriausią salono praustuvą su kėde, sukurtą taip, kad atitiktų ne tik aukščiausius profesinius standartus, bet ir nustebintų patogumu, patogumu, higiena, elegancija ir stabilumu. Su lanksčia ir prailginama dušo žarna bei maišytuvu su viena svirtimi galima tiksliai valdyti plaukus. Šone esančioje papildomoje daiktadėžėje galėsite tvarkingai laikyti darbo įrankius.

Investuokite į kokybę, patogumą ir estetiką

Mūsų 600 x 450 x 150 mm baltos spalvos keraminis atgalinio plovimo praustuvas yra patogus. Užtikrinkite klientams maksimalų atsipalaidavimą apsilankius salone su patogia kėde, turinčia gausų 80 mm storio paminkštinimą ir geliu užpildytą kaklo atramą. Kartu suteikite salonui elegantiškumo. Dėl santūrios juodos spalvos ir aukštos kokybės dirbtinės odos dangos ant minkštų paviršių mūsų kirpyklų praustuvai tampa estetiniu akcentu, kuris pagerina jūsų salono atmosferą.

Užtikrinkite higienišką aplinką savo salone. Dėl vandeniui ir alyvai atsparių paviršių, pagamintų iš aukštos kokybės ABS kriauklei ir sintetinės odos pagalvėlės užvalkaliui, mūsų grįžtamojo plovimo įrenginį galima greitai ir kruopščiai išvalyti, o tai yra esminis reikalavimas, kai reikia, kad jūsų salone viskas vyktų sklandžiai. Mūsų praustuvo montavimas ir naudojimas negali būti paprastesnis. Dėl pateiktų išsamių instrukcijų surinkimas yra labai paprastas. Tvirta ir gerai subalansuota konstrukcija garantuoja patikimą naudojimą, o galimybė pritvirtinti prie grindų suteikia papildomo stabilumo.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus