Trustpilot
No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10040806

|

Modelis: PHY-FS_02

Veido garintuvas - 750 W - 700 ml

79,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
75,05 €
5+
10%
71,10 €
10+
15%
67,15 €
physa
Pagrindinės savybės
  • Daugiafunkcinis garintuvas odai valyti ir deguonimi prisotinti, taip pat atpalaiduojanti aromaterapijos funkcija
  • Lankstus - mobilus kosmetinis garintuvas ant keturių lygiai riedančių ratukų, reguliuojamo aukščio (78-95 cm) ir pasukamo antgalio.
  • Paprasta - intuityvus veido garintuvo valdymas per aiškų valdymo skydelį, lengvai pripildomas vandens bakelis ir iš anksto nustatytas 30 sekundžių laikmatis, kad būtų paprasta naudoti.
  • Profesionalams - veido garintuvas idealiai tinka naudoti grožio salonuose, masažo salonuose, SPA centruose, makiažo studijose, sveikatingumo viešbučiuose ir asmeniniam naudojimui.
  • Ilgaamžiškumas - ilgą veido garintuvo tarnavimo laiką užtikrina aukštos kokybės medžiagos, pvz., nerūdijantis plienas ir tvirtas plastikas.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Dažnis [Hz]
50/60
Product Material
Nerūdijantis plienas
Guma
Plastikinis
Spalva
Baltas
Galia [W]
750
Nominali įtampa [V]
120-230
Pagrindo matmenys [cm]
53 x 53
Laikmatis - trukmė
0 - 30 s
Ratukai
Taip
Laikmatis
Taip
Talpa
700 ml
Rulonų skaičius
4 Pc
Matmenys (LxŠxV)
52 x 71 x 115 cm
Svoris
2.98 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
53 x 26 x 25 cm
Siuntimo svoris
3.7 kg

Pristatymo pakuotė

  • Veido garintuvas PHY-FS_02
  • Surinkimo medžiagos

Produkto aprašymas

Profesionali priežiūra su daugiafunkciniu veido garintuvu

"physa" kosmetikos asortimento veido garintuvas naudojamas tiek profesionaliose įstaigose, pavyzdžiui, grožio ir masažo salonuose, SPA centruose, makiažo studijose ir sveikatingumo viešbučiuose, tiek asmeniniam naudojimui. Kadangi tai yra prietaisas "2 viename", taip pat galėsite naudotis atpalaiduojančia aromaterapijos funkcija, kurią atlieka kosmetinis garintuvas.

Sveikata ir grožis jūsų veidui su physa veido garintuvu

Profesionalų veido garintuvą neįtikėtinai lengva naudoti. Pagrindiniu jungikliu galite intuityviai valdyti garų funkciją. Vandens bakelį, kurio talpa 700 ml (garų užtenka beveik valandai), galima greitai ir paprastai papildyti. Pripildžius prietaisą, jis automatiškai įsijungia per 30 sekundžių ir yra greitai paruoštas naudoti. Dėl 4 sklandžiai riedančių ratukų veido garintuvą lengvai ir be vargo transportuosite tiksliai ten, kur reikia. Ypač ilgas laidas, lankstus aukščio reguliavimas ir 360° kampu pasukamas garų antgalis leidžia lengvai nustatyti padėtį, tiksliai ir individualiai pritaikyti.

Rinkdamiesi "physa" veido garintuvą renkatės gaminį, kuris yra ilgalaikis ir lengvai prižiūrimas. Veido garintuvas pagamintas naudojant aukščiausios kokybės medžiagas, pavyzdžiui, nerūdijantį plieną trikojui ir patvarų plastiką korpusui, todėl jis ne tik labai atsparus mechaniniam ir cheminiam poveikiui, bet ir lengvai valomas bei prižiūrimas.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus