Trustpilot
No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10040805

|

Modelis: PHY-FS_01

Veido garintuvas su didinamąja lempa ir aromaterapijos funkcija - 750 + 9,5 W - 700 ml

109,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
physa
Pagrindinės savybės
  • Daugiafunkcinis - garintuvas odai valyti ir deguonimi aprūpinti, su didinamąja lempa optimaliam gydymui ir raminančia aromaterapijos funkcija.
  • "Flexible" - mobilus kosmetikos garintuvas ant keturių lygiai riedančių ratukų, reguliuojamo aukščio (78-95 cm), su pasukamu antgaliu ir lanksčiu lempos kakleliu.
  • Paprasta - intuityvus veido garintuvo valdymas per aiškų valdymo skydelį, lengvai pripildomas vandens bakelis ir iš anksto nustatytas 30 sekundžių laikmatis, kad būtų paprasta naudoti.
  • Profesionalams - veido garintuvas idealiai tinka naudoti grožio salonuose, masažo salonuose, SPA centruose, makiažo studijose, sveikatingumo viešbučiuose ir asmeniniam naudojimui.
  • Ilgaamžiškumas - ilgą veido garintuvo tarnavimo laiką užtikrina aukštos kokybės medžiagos, pvz., nerūdijantis plienas ir tvirtas plastikas.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Dažnis [Hz]
50/60
Product Material
Nerūdijantis plienas
Guma
Plastikinis
Spalva
Baltas
Šviesios spalvos
Baltas
Galia [W]
750
Nominali įtampa [V]
120 - 230
Pagrindo matmenys [cm]
53 x 53
Didinimas
3x
Laikmatis - trukmė
0 - 30 s
Ratukai
Taip
Laikmatis
Taip
LED lemputė
Taip
Talpa
700 ml
LED galia
9.5 W
Rulonų skaičius
4 Pc
Matmenys (LxŠxV)
52 x 71 x 151 cm
Svoris
3.95 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
24.5 x 64 x 25.5 cm
Siuntimo svoris
4.64 kg

Pristatymo pakuotė

  • Veido garintuvas PHY-FS_01
  • Surinkimo medžiagos

Produkto aprašymas

Profesionali priežiūra su daugiafunkciniu veido garintuvu

"physa" kosmetikos asortimento veido garintuvas naudojamas tiek profesionaliose įstaigose, pavyzdžiui, grožio ir masažo salonuose, SPA centruose, makiažo studijose ir sveikatingumo viešbučiuose, tiek asmeniniam naudojimui. Veido garinimo ir dezinfekuojančio ozono derinys užtikrina gilų valymą, optimizuoja deguonies tiekimą, drėkina ir atpalaiduoja odą. Procedūra, kurioje derinami garai ir ozonas, taip pat gali sumažinti spuogus ir uždegimą. Kadangi prietaisas yra "3 viename", taip pat galite naudotis trigubu didinimo lempos padidinimu ir atpalaiduojančia garintuvo aromaterapijos funkcija.

Sveikata ir grožis jūsų veidui su physa veido garintuvu

Profesionalų veido garintuvą neįtikėtinai lengva naudoti. Pagrindiniu jungikliu intuityviai valdykite garų ir ozono funkcijas. 700 ml talpos vandens rezervuarą (garų užtenka beveik valandai) galima greitai ir be vargo papildyti. Pripildžius prietaisą, jis automatiškai įsijungia per 30 sekundžių ir yra greitai paruoštas naudoti. Dėl 4 sklandžiai riedančių ratukų veido garintuvą lengvai ir be vargo transportuosite tiksliai ten, kur reikia. Ypač ilgas laidas ir 360° kampu pasukamas garų antgalis leidžia lengvai ir individualiai sureguliuoti padėtį.

Rinkdamiesi "physa" veido garintuvą renkatės gaminį, kuris yra ilgalaikis ir lengvai prižiūrimas. Veido garintuvas pagamintas naudojant aukščiausios kokybės medžiagas, pavyzdžiui, nerūdijantį plieną trikojui ir patvarų plastiką korpusui, todėl jis ne tik labai atsparus mechaniniam ir cheminiam poveikiui, bet ir lengvai valomas bei prižiūrimas.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus