„Hot Dog Grill“ – rinkitės toliau
Kas kartais nemėgsta dešrainio? Pradžiuginkite savo klientus dešrainių kepsnine RCHG-7E iš Royal Catering, kuri yra specialiai sukurta profesionaliam naudojimui maitinimo įmonėse, pavyzdžiui, restoranuose ar užkandžių baruose. Jis taupo energiją ir sveria vos 9,15 kg. Šis universalus ir ekonomiškas prietaisas yra privalomas kiekvienam virėjui. Mašina turi 7 kaitinimo strypus, maitinamus 1400 W, ir greitai bei efektyviai paruošia iki 12 dešrelių. 7 nerūdijančio plieno strypai turi savo kaitinimo elementus ir automatiškai sukasi 360 laipsnių kampu, kad tolygiai įkaistų dešreles. Temperatūrą galima reguliuoti iki 250 °C. Dešrainių kepsninė turi dvi atskiras šildymo zonas gale ir priekinius volelius. Jie reguliuojami dviem atskirais termostatais, kurie leidžia vienu metu kepti dešrainius, o jau pagamintus šiltus. Nuvarvėjimo padėklas surenka riebalų perteklių ir gali būti lengvai pašalinamas. Grūdinto stiklo dangtelis ne tik apsaugo maistą nuo šiukšlių, bet ir užtikrina, kad jūsų darbo vieta būtų švari ir be riebalų. Išbandykite patys!
RCHG-11T turi 7 didelio galingumo kaitinimo strypus, kurių galia yra 1400 vatų ir kurie greitai ir efektyviai paruošia iki 12 dešrainių. 7 nerūdijančio plieno strypai turi savo kaitinimo elementus ir automatiškai sukasi 360 laipsnių kampu, kad tolygiai įkaitintų dešrainius. Galima reguliuoti temperatūrą iki 250 °C.
Dvi dešrainių gaminimo kaitinimo sritys yra gale ir priekiniame volelyje. Jie reguliuojami dviem atskirais termostatais, kurie leidžia vienu metu kepti dešrainius ir laikyti šiltus jau pagamintus dešrelius. Nuvarvėjimo padėklas surenka riebalų perteklių ir gali būti lengvai pašalinamas.
Prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno ir yra labai tvirtas ir patvarus. Tvirta konstrukcija apsaugota nuo įbrėžimų, korozijos pažeidimų ar mechaninių defektų. Dėl savo medžiagos dešrainių gaminimo mašiną labai lengva valyti.
Dangtis pagamintas iš grūdinto stiklo ir apsaugo maistą nuo šiukšlių, ypač esant lauke. Stiklinis dangtelis užtikrina, kad jūsų darbo vieta būtų higieniška ir be riebalų. Jį galima lengvai nuimti valymui ir vėl surinkti.