No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10013384

|

Modelis: RCGF-80/700C20DB

Dviguba keptuvė - 30 kW - 120-200 °C - propanas / suskystintos naftos dujos / gamtinės dujos - apatinė spintelė - "Royal Catering

Išpardavimas
Nauja
2 399,00 € 2 649,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
2 279,05 €
5+
10%
2 159,10 €
10+
15%
2 039,15 €
Yra sandėlyje
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai spalio 24 d., ketvirtadienis
Garantuojama mažiausia kaina
Royal Catering
Pagrindinės savybės
  • Ilgaamžis ir patvarus; lengva prižiūrėti - dvigubos dujinės keptuvės korpusas ir durelės pagamintos iš nerūdijančio plieno, nereikalaujančio daug priežiūros ir higieniško, todėl jas lengva valyti.
  • Didelė talpa - dvigubuose keptuvės rezervuaruose telpa po 36 l aliejaus ir yra 10 l talpos krepšiai didelėms porcijoms.
  • Lengvai pritaikoma - dviguba dujinė keptuvė yra iš anksto nustatyta propanui, pridedami antgaliai suskystintoms ir gamtinėms dujoms.
  • Stabilus pagrindas - reguliuojamo aukščio (iki 3 cm) dvigubos keptuvės kojelės užtikrina stabilumą ant nelygių grindų.
  • Saugus naudojimas - liepsnos ribotuvas ir elektrinis uždegimas padidina saugumą naudojant dujinę keptuvę komercinėje virtuvėje.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Dujų tipas
Propanas-butanas
Product Material
Nerūdijantis plienas
Spalva
Blizgus plienas
Degiklio galia [kW]
6x 5
Kepimo krepšelis [mm]
230 x 320 x 150
Temperatūros diapazonas [°C]
120 - 200
Kojų reguliavimas [mm]
30
Alyvos talpa
28 l
Įvesties galia maks.
30 kW
Talpa
72 l
Maks. slėgis
50 mBar
Su spintele
Taip
Matmenys (LxŠxV)
73 x 80 x 93 cm
Svoris
93 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
83 x 88 x 98 cm
Siuntimo svoris
119.5 kg

Pristatymo pakuotė

  • Dviguba fritavimo krosnelė RCGF-80/700C20DB
  • Adapteris ZG iš 3/4" į Ø 10 mm
  • 2 degimo antgalių komplektai
  • 2 kepimo krepšiai
  • 2 dangčiai
  • 2 alyvos išleidimo vamzdžiai

Produkto aprašymas

Tvirtas, praktiškas ir lankstus: dujinė keptuvė su apatine spintele

Naudodami elektrinę dvigubą keptuvę iš "Royal Catering", savo verslą patikėkite į geras rankas. Šis didelio našumo įrenginys su dviem 36 l talpyklomis ir bendra 30 kW galia puikiai tinka restoranams, užkandinėms ar maisto sunkvežimiams. Po alyvos talpyklomis su šešiais kaitinimo elementais yra erdvi spinta, kurioje saugiai laikomi dujinės keptuvės techniniai komponentai. Pasukamomis durelėmis galima pasiekti alyvos išleidimo vamzdžius ir termostatus.

Universali dujinė keptuvė, kurioje galima naudoti propaną, suskystintas naftos dujas ir gamtines dujas

Dviejų dujinės keptuvės alyvos bakų talpa yra įspūdinga - 36 l. Yra užpildymo linija, kurioje rodomas minimalus ir maksimalus alyvos lygis, kad būtų lengviau orientuotis. Keptuvėje 7 pakopų temperatūros (120-200 °C) reguliavimas ir energiją taupantis termostatas užtikrina puikius bet kokio kepto patiekalo rezultatus. Integruota šalčio zona užtikrina, kad maisto likučiai nesudegtų. Dvigubą dujinę keptuvę įjunkite elektriniu uždegimu. Įrenginys gamykloje nustatytas naudoti I3B/P(50) dujas, kurios idealiai tinka daugeliui komercinių virtuvių. Į komplektą įeina du degiklio antgalių rinkiniai, skirti keptuvei pertvarkyti į gamtines dujas arba suskystintas naftos dujas.

Saugi ir lengvai prižiūrima dviguba dujinė keptuvė profesionalų virtuvėms

Reguliuojamo aukščio kojelės užtikrina, kad dviguba keptuvė išliktų stabili net ant nelygių grindų. Keptuvės saugos funkcijos apima apsaugą nuo perkrovos ir perkaitimo. Dvigubos keptuvės korpusas, aliejaus rezervuarai ir durelės pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Medžiaga ne tik tvirta, bet ir labai higieniška - puikiai tinka kasdieniam naudojimui profesionaliose virtuvėse. Lygūs paviršiai užtikrina, kad nešvarumai nelimpa, todėl valyti paprasta.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus