No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10013348

|

Modelis: RCBS-2400

Elektrinis kaulų pjūklas - 2400 mm - 1500 W - "Royal Catering

Nauja
1 999,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Yra sandėlyje
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai spalio 29 d., antradienis
Garantuojama mažiausia kaina
Royal Catering
Pagrindinės savybės
  • Profesionalams - 2400 mm ilgio nerūdijančiojo plieno pjūklelis veikia 15 m/s greičiu, kad pjūviai būtų tikslūs ir švarūs.
  • Efektyvus pjaustymas - su 1500 W galia ir maksimaliu 330 mm pjovimo aukščiu mėsos pjūkleliu galite greitai apdoroti didelius mėsos ir kaulų gabalus.
  • Pagamintas taip, kad tarnautų ilgai & amp; higieniškas - nerūdijančiojo plieno korpusas nuimamas, todėl kaulų pjūklą lengva valyti ir prižiūrėti.
  • Saugus naudoti - elektrinis mėsos pjūklas su saugos ir avariniais jungikliais, purslams atspariais valdikliais, tvirta rankena ir tvirta konstrukcija.
  • Praktinės savybės - mėsininko kaulų pjūklas su integruota slankmačio sistema, svarstyklės ant darbinio paviršiaus ir lengvai pasiekiamas atliekų konteineris.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Product Material
Nerūdijantis plienas
Spalva
Metalinis sidabras
Įtampa [V]
230
Galia [W]
1500
Ašmenų ilgis [mm]
2400
Ašmenų greitis [m/s]
15
Stalviršio matmenys [cm]
78 x 74
Ratai stabdo
Taip
ritinėlių skersmuo
5 cm
Pjovimo greitis
15 m/s
Maks. pjovimo aukštis
330 mm
Rulonų skaičius
4 Pc
Pjovimo storis
250 mm
Matmenys (LxŠxV)
80 x 74 x 170 cm
Svoris
102 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
86 x 81 x 138 cm
Siuntimo svoris
130 kg

Pristatymo pakuotė

  • Kaulų pjūklas RCBS-2400

Produkto aprašymas

Didelės galios elektrinis kaulų pjūklas tiksliems pjūviams

Dėl galingo 1500 W variklio elektrinis kaulų pjūklas pasižymi išskirtiniu pjovimo našumu- idealiai tinka profesionaliam mėsos apdorojimui mėsinėse ir komercinėse virtuvėse. 2400 mm ilgio nerūdijančiojo plieno pjūklo diskas be vargo pjauna šviežią ar šaldytą mėsą ir kaulus 15 m/s greičiu. Didžiausias pjovimo aukštis - 330 mm, todėl šis pjūklas puikiai tinka dideliems mėsos gabalams pjauti. Integruoti ratukai suteikia galimybę be vargo judėti ir lanksčiai naudoti įvairiose darbo vietose. Stabdžiai tvirtai laiko kaulų pjūklą padėtyje.

Mobilusis mėsos pjūklas su išmaniosiomis papildomomis funkcijomis ir plačiomis saugos funkcijomis

Tiksliai pjaukite naudodami slankiojančią sistemą ir skalę ant 78 x 74 cm darbinio paviršiaus. Išorėje esanti atliekų dėžė leidžia greitai ir švariai išmesti nupjautas atliekas. Elektrinis mėsos pjūklas taip pat atitinka aukščiausius saugos standartus. Apsauginis jungiklis apsaugo nuo atsitiktinio įjungimo, o avarinis mygtukas leidžia greitai išjungti prietaisą. Nuo purslų apsaugotas valdymo skydelis užtikrina saugų veikimą drėgnoje aplinkoje. Šis pjūklas yra tvirtos konstrukcijos ir ergonomiškos rankenos, todėl juo saugu ir patogu naudotis.

Nerūdijančio plieno kaulų pjūklas su nuimamomis dalimis

Iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno pagamintas korpusas ir ašmenys yra ilgaamžiai ir atsparūs korozijai - idealiai tinka sudėtingoms pramoninėms sąlygoms. Dangčius ir skriemulį galima lengvai nuimti, todėl paprasčiau valyti ir prižiūrėti. Juostiniame pjūklelyje taip pat yra patogi prispaudimo sistema, kad būtų galima greitai pakeisti ašmenis, ir hermetiški rutuliniai guoliai, apsaugantys nuo purvo ir šiukšlių.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus