Meniu paruoštas švelniai naudojant Royal Catering sous-vide viryklę
Ar visada norėjote vakuume supakuotą maistą gaminti švelniai ir atsargiai? Tada išsirinkite sous-vide viryklę RCPSU-500 iš 10057 maitinimo įrangos kolekcijos šiandien! Jis idealiai tinka profesionaliam naudojimui viešbučiuose, restoranuose ar maitinimo įmonėse, taip pat gaminant maistą namuose.
Sveikas, maistingas maistas iš profesionalios sous-vide viryklės su laikmačiu
Energiją taupanti žemos temperatūros viryklė greitai pasiekia norimą temperatūrą dėl 500 W kaitinimo elemento. Tai galima nustatyti 30–95 °C diapazone iki 0,1 °C tikslumo. Integruotas skaitmeninis termostatas garantuoja pastovią temperatūrą gaminimo proceso metu. Dėl daugybės nustatymų viryklė gali būti naudojama įvairiems maisto produktams ruošti.
16 l vakuuminė viryklė idealiai tinka komerciniam naudojimui restoranuose ar bistro, nes galite tiksliai paruošti net didesnį kiekį. Intuityvus laikmatis, kurį galima nustatyti minutėmis, gali būti nustatytas nuo 1 min. iki 99 val. LCD ekrane bet kuriuo metu galite aiškiai perskaityti visas konfigūracijas.
Panardinamosios viryklės korpusas pagamintas iš lengvai valomo nerūdijančio plieno. Ši medžiaga taip pat yra labai atspari ir patvari. Dangtis su integruota rankena ir išleidimo čiaupas garantuoja papildomą patogumą švelniai gaminant sous-vide.