Maisto procesorius - 12 litrų
"Royal Catering" virtuvinis kombainas RCKC-12000 buvo sukurtas naudoti svetingumo pramonėje ir išsiskiria itin didele darbo apimtimi bei 1 200 vatų galia. Šis profesionalus prietaisas puikiai tinka mėsai, daržovėms, prieskoninėms žolelėms, sūriui ir kt. smulkinti, maišyti ir pjaustyti, juo galima ruošti įvairias sriubas, kepinius, kūdikių maistą ir kt. Mėgaukitės šio daugiafunkcinio, veiksmingo ir ilgalaikio produkto privalumais!
Patrauklaus ir praktiško dizaino virtuvinis kombainas tinka bet kurioje modernioje profesionalioje virtuvėje. Korpusas ir dubuo pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno, todėl juos galima greitai ir lengvai išvalyti. Keturios neslystančios guminės kojelės ant mašinos dugno užtikrina jos stabilumą ant darbo paviršiaus.
Pusmėnulio formos pjaustymo peilis su keturiais ašmenimis puikiai tinka maistui maišyti, smulkinti ar stambiai pjaustyti. Ašmenys pagaminti iš anoduoto aliuminio, todėl juos galima naudoti rūgštiems ir sūriems maisto produktams. Aukščiausios kokybės peilis visada užtikrina puikų pjaustymą, nedarant neigiamo poveikio maistui.
"Royal Catering" virtuvės kombainu lengva ir intuityvu naudotis. Dviem mygtukais galite įjungti ir išjungti prietaisą. Greičio reguliatoriumi galima nustatyti 1 100-2 800 apsisukimų per minutę peilių greitį. Stambiagrūdis, vidutinio smulkumo ar smulkus, galite patys pasirinkti tobulą smulkumą ir vos per kelias sekundes apdoroti įvairius maisto produktus.
Nuimamo dubens talpa - 12 litrų, o darbinis tūris - 6 litrai. Dėl šonuose esančių rankenų dubenį galima saugiai ir patogiai perkelti. Plastikinis dangtelis apsaugo nuo galimo purslų išsiliejimo, mažina triukšmą ir suteikia optimalią kontrolę. Dangtelyje įtaisyta užpildymo anga, į kurią galima įdėti papildomų ingredientų ir kurią galima uždaryti kamščiu.
Virtuvinis kombainas turi daugybę saugos funkcijų, kurios užtikrina nuolatinį ir sklandų veikimą. Prietaisą galima naudoti tik tinkamai uždarius dangtį ir įjungus užrakto svirtį. Specialus dubens ir prietaiso fiksatorius su spragtelėjimu išlaiko prietaisą stabilų ir neleidžia jam pernelyg judėti darbo metu. Darbo ciklas - trys minutės su 10 minučių pertrauka. Jei veikimo laikas viršijamas, prietaisas išsijungia savarankiškai. Jei taip atsitinka, 10 minučių atjunkite virtuvės kombainą nuo maitinimo šaltinio.