Maisto vakuuminis sandariklis - 165 W - 32 cm - nerūdijantis plienas/ABS
Apsaugokite savo maistą ir pailginkite jo galiojimo laiką naudodami vakuuminį įrenginį RCVG-32E. Mėsa, daržovės, prieskoninės žolės ir padažai gali būti laikomi sandariai, todėl jų šviežumas ir skonis yra pagrindas, kuriuo galėsite gaminti norimus skanius patiekalus savo restoranuose, viešbučiuose ar maitinimo renginiuose. Galima ne tik supakuoti maistą, bet ir kitus gaminius, tokius kaip kosmetika ar elektroninės dalys – visa tai gali būti sandėliuojama, sukuriant erdvę ir leidžiant minėtiems daiktams išlikti saugūs nuo dulkių, nešvarumų ir bakterijų.
RCVG-32E maisto vakuuminis sandariklis iš Royal Catering visiškai išsiurbia orą iš plastikinio maišelio, į kurį dedamos prekės. Uždarymo mechanizmas užtikrina, kad krepšys nebūtų pažeistas ir oras galėtų išeiti. Pakavimo plėvelės maišelio dydis gali būti pasirenkamas individualiai, plotis iki 32 cm. Pasiekus vakuumą, maišelio anga saugiai uždaroma 3 mm sandarikliu. Dėl to užkertamas kelias oksidacijos irimo procesams, dėl kurių gali susidaryti grybeliai ar bakterijos, taip apsaugant ir pailginant išsiurbtus sandarius maisto produktus. Maistas ilgiau išlieka šviežias ir gali būti laikomas šaldiklyje, todėl galiojimo laikas pailgėja mėnesiais.
Vakuuminio įrenginio korpusas pagamintas iš nerūdijančio plieno, taip pat padengtas ABS, kad prietaisas atitiktų aukščiausius higienos reikalavimus. Įrenginyje yra praktiškas ritininis dangtelis, kuriame galite laikyti įvairaus ilgio folijos rulonus, supjaustytus į vakuuminį maišelį ir siurbiant. Vakuuminis įrenginys intuityviai valdomas per skaitmeninę jutiklinę dalį su LED indikatoriumi, leidžiančiu gauti tikslius ir pakartojamus rezultatus.
Vakuuminis sandarinimo įrenginys siūlo daugybę funkcijų, kurios leidžia saugiai supakuoti prekes ir pailginti jų galiojimo laiką. Naudojant vakuumo funkciją, prekių išsiurbimas ir uždarymas atliekami automatiškai vienu paprastu veiksmu. Jei reikia, dar kartą paspaudus mygtuką, vakuuminis procesas sustabdomas. Greičio funkcija suteikia galimybę pasirinkti tarp mažo arba didelio vakuumo greičio. Naudojant kanistro funkciją, galima išsiurbti ir per žarną prijungtą indą.
Maisto funkcija leidžia siurbimo procesą pritaikyti sausam ar šlapiam maistui. Iš anksto nustatyti siurbimo greitis ir sandarinimo temperatūra atitinka atitinkamas maisto būsenas. Impulsinė funkcija leidžia rankiniu būdu valdyti siurbimo nustatymus, individualiai reguliuojant slėgį ir reikalingą siurbimo trukmę. Tai ypač naudinga slėgiui jautriems maisto produktams. Taip pat galima tiesiog atlikti sandarinimo funkciją, kai pakavimo plėvelė tiesiog užsandarinama.
Sandariai sandariai uždarytus maisto produktus reikia ne tik laikyti ar užšaldyti, bet ir švelniam Sous-Vide gaminimo procesui. Uždarytas maistas gali būti ruošiamas 55–60 °C temperatūroje naudojant Sous-Vide gaminimo procesus. Šis vienodas gaminimo būdas išsaugo maiste esančias maistines medžiagas ir atpalaiduoja visą skonį.