(3) Atsiliepimai

Prekė: EX10011256

|

Modelis: RCPP-12QTH

Olandiška orkaitė - 10,75 litro

Išpardavimas
75,00 € 79,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
71,25 €
5+
10%
67,50 €
10+
15%
63,75 €
Mažai atsargų
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai lapkričio 27 d., trečiadienis
Garantuojama mažiausia kaina
Royal Catering
Pagrindinės savybės
  • Tvirtas ir patvarus ketus ir trys stabilios kojelės
  • Puikūs patiekalai ir platus maisto pasirinkimas dėl idealaus olandiškos orkaitės šilumos išlaikymo
  • Aukštos kokybės medžiagos ir ilgaamžiškumas
  • Universalus dėl daugiafunkcinių priedų
  • Itin mažai priežiūros reikalaujantis ir dėl 10,75 litro talpos puikiai tinka naudoti maitinimo įstaigoje ar stovyklaujant
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Karsten Gram prieš 3 mėnesius

Derėtis

Pristatymas laiku

BLACK FRIDAY BAIGIASI PER

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Panašios kategorijos

Techninė informacija

Product Material
Ketaus
Spalva
Juoda
Skersmuo
37 cm
Talpa
10.75 l
Matmenys (LxŠxV)
40 x 42 x 23 cm
Svoris
13 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
43 x 44 x 26 cm
Siuntimo svoris
15.6 kg

Pristatymo pakuotė

  • Olandiška orkaitė RCPP-12QTH
  • Dangtis
  • Dangčio pakėlimas

Produkto aprašymas

Olandiška orkaitė - 10,75 litro

Sunki ketaus olandiška orkaitė RCPP-12QTH iš Royal Catering yra nesenstantis universalus prietaisas su dangčiu ir dangčio pakėlimo mechanizmu. Olandišką orkaitę galite naudoti tolygiai gaminant maistą, paprastai kepant arba ilgą laiką palaikyti šiltus patiekalus. Šį daugiafunkcį indą netgi galite naudoti kepimui. Trys stabilios kojelės leidžia puikiai pastatyti olandišką orkaitę virš karštų anglių. Universalus ketaus puodas su dangčio pakėlimu idealiai tinka išvykoms į stovyklą ar kepsninėje. Olandiškos orkaitės kokybė ir unikali išvaizda taip pat puikiai tinka gaminant įspūdingus ir kaimiškus patiekalus maisto paslaugų pramonėje. Kaip ir visi Royal Catering virtuvės reikmenys, šis grilio priedas yra nepriekaištingai pagamintas ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.
Olandiškoje Royal Catering orkaitėje tradiciniai kulinariniai menai derinami su pažangiausiomis technologijomis: naudokite senovinio principo privalumus stovyklaudami, kepdami ant grotelių ar mėgaudamiesi gastronomija. Puikiai paruošite sriubas, troškinius, mėsą ar subtilius maisto produktus, tokius kaip kiaušiniai ar žuvis, dėl puikių medžiagų savybių: ketus tolygiai išlaiko šilumą ilgą laiką, todėl ypač tinka kaitinti be temperatūros smailių arba ilgai išlaikyti maistą šiltus. laikas.
Dėl medžiagos ir kokybiško apdirbimo patvari ketaus olandiška orkaitė su dangčio pakėlimu yra praktiškai nesunaikinama, todėl tai yra pirkinys, kuris tarnaus visą gyvenimą. Prieš pirmą kartą naudodami olandišką orkaitę būtinai tinkamai pagardinkite. Norėdami tai padaryti, į puodą įpilkite aliejaus ir kaitinkite, kol pradės rūkti, o likusį aliejų nuvalykite skudurėliu. Olandiška orkaitė tobulėja kiekvieną kartą naudojant, kaip ir maistas, kurį ruošiate joje!
Olandiškos orkaitės dizainas yra gerai apgalvotas ir iš panašių gaminių išsiskiria aukštu saugumo lygiu. Didelė, stabili rankena leidžia lengvai transportuoti saugiu atstumu nuo karšto puodo ir jo turinio. Pridedamas dangtelis, taip pat pagamintas iš ketaus, puikiai sulaiko šilumą ir užtikrina tolygų šilumos paskirstymą. Dangtelio keltuvas turi pakabinimo kilpą gale ir šilumą išsklaidžiančią spiralinę rankeną, kuri leidžia saugiai pakelti karštą dangtį. Jis taip pat gali būti naudojamas su kitomis olandiškomis orkaitėmis be problemų.
Aukštos kokybės olandiška orkaitė išsiskiria puikiai suprojektuotu daugiafunkciškumu. Ketaus dangtį galima apversti ir naudoti kaip kepsninę ar groteles. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – tradicinė olandiška orkaitė stebina joje gaminamų patiekalų įvairove. Nuo lėto mėsos kepimo iki garnyrų ir daržovių virimo iki duonos kepimo ar įvairių ingredientų kepimo – olandiška orkaitė siūlo beveik begalę gaminimo galimybių. 10,75 litro talpos olandiška orkaitė puikiai tinka didelėms dešimties ir vyresnių žmonių grupėms.
Ketaus olandiška krosnelė turi dar vieną privalumą, todėl ji puikiai tinka lauko veiklai, pavyzdžiui, stovyklavimui, renginiams ir festivaliams, taip pat komercinėse virtuvėse: ją itin lengva valyti ir prižiūrėti. Pagardinus šį kaimišką akcentą lengva nuvalyti. Jei patina pradeda nykti, tiesiog iš naujo pabarstykite olandišką orkaitę, kad apsaugotumėte medžiagą ir pailgintumėte jos tarnavimo laiką.

Įvertinimai ir atsiliepimai

5.0

Remiantis 3 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 3 mėnesius Paskelbta Expondo Denmark

Derėtis

Pristatymas laiku

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Expondo Switzerland

Olandų orkaitė

Labai praktiškas žygiams po mišką

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 4 metus Paskelbta Expondo Czech Republic

Puikus virdulys

Siuntimas atėjo gerai. Virdulį naudojau jau du kartus. Guliašui ir mėsai kepti. Puikus rezultatas kiekvieną kartą. Maksimalus pasitenkinimas.

Rodyti originalią apžvalgą

Dažniausiai užduodami klausimai

Kokio dydžio olandišką orkaitę turėčiau pasirinkti?

Tinkamas dydis priklauso nuo dviejų veiksnių: kokius maisto produktus norite ruošti ir kiek žmonių ketinate gaminti. Kad būtų lengviau pasirinkti savo poreikius atitinkantį dydį, pateikiame įprastų orkaitės dydžių ir jų taikymo sričių apžvalgą:• 6 litrų talpos olandiška orkaitė idealiai tinka troškiniams ruošti trims asmenims. penkiems žmonėms, padažams gaminti ir nedideliems mėsos gabalėliams kepti. Šis dydis taip pat tinka garnyrui gaminti arba duonai ir pyragams kepti. • 7,2 litro olandiška orkaitė puikiai tinka troškiniams ruošti maždaug nuo penkių iki dešimties žmonių, taip pat troškiniams ir padažams, makaronams, ryžiams ir daržovėms tokiam pat svečių skaičiui ruošti. Šis dydis taip pat idealiai tinka paprastam mėsos, paukštienos ar žuvies kepimui. • Didžiausia versija talpina 10,75 litro ir tinka 10 ir daugiau žmonių grupėms.

Kaip tinkamai pagardinti olandišką orkaitę?

Olandiška orkaitė pagaminta iš ketaus ir prieš pirmą kartą naudojant ją reikia pagardinti. Supilkite apie. 1 mm aliejaus į olandišką orkaitę ir kaitinkite, kol pradės šiek tiek rūkti. Išpilkite likusį aliejų ir nuvalykite puodą popieriniu rankšluosčiu. Kai olandiška orkaitė bus pagardinta, galėsite ruošti net subtilius patiekalus, tokius kaip kiaušiniai ar žuvis. Kuo dažniau naudosite olandišką orkaitę, tuo geresni bus rezultatai.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus