Trustpilot
No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10013263

|

Modelis: RCSM-240S

Pieno kokteilių gaminimo aparatas - dvigubas - 2 x 0,75 l - 240 aps/min - nerūdijantis plienas - "Royal Catering

Išpardavimas
Nauja
369,00 € 409,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
350,55 €
5+
10%
332,10 €
10+
15%
313,65 €
Yra sandėlyje
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai rugsėjo 24 d., antradienis
Garantuojama mažiausia kaina
Royal Catering
Pagrindinės savybės
  • Optimalus maišymas - 360 laipsnių kampu besisukanti pieno plaktuvo svirtis visą puodelį judina iki 240 apsukų per minutę greičiu ir užtikrina greitą maišymą per 10-20 s.
  • Efektyvus - galima pritaikyti dviem nuo 350 iki 750 ml talpos talpykloms, todėl stovintis maišytuvas idealiai tinka dideliems dviejų skirtingų gėrimų kiekiams ruošti.
  • Patogus naudoti - didelio našumo maišytuvas su tiksliu iki 30 sekundžių trukmės laikmačiu, patogiu įjungimu vienu mygtuku ir apsauginiu jungikliu.
  • Profesionali kokybė - gėrimų maišytuvo korpusas ir maišyklė pagaminti iš aukščiausios kokybės, maistui saugaus nerūdijančiojo plieno, idealiai tinkančio viešbučių sektoriui.
  • Daugiafunkcinis - gėrimų maišytuvas, tinkantis kreminiams kokteiliams, vaisių ar grietinėlės kokteiliams ir maistingiems baltyminiams kokteiliams.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Product Material
Nerūdijantis plienas
Spalva
sidabras
Įtampa [V]
220
Sukimosi greitis [rpm]
240
Galia [W]
40
Tešlos kablio greitis [abr./min]
240
Talpyklos talpa [l]
0.350 - 0.75
Laikmatis
Taip
Talpa
750 ml
Matmenys (LxŠxV)
42.5 x 28.7 x 36.8 cm
Svoris
22.75 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
36 x 48.5 x 44 cm
Siuntimo svoris
25.1 kg

Pristatymo pakuotė

  • Pieno kokteilių gaminimo aparatas RCSM-240S

Produkto aprašymas

Dvigubas kratytuvas su 360 laipsnių pasukama rankena

"Royal Catering" pieno kokteilių gaminimo aparatas užtikrina puikius maišymo rezultatus, nes turi naujovišką 360 laipsnių pasukamąją rankeną. Puodeliai judinami greitai, kruopščiai ir tolygiai, kad būtų užtikrintas optimalus maišymas. Įspūdingu 240 apsukų per minutę greičiu veikianti gėrimų maišyklė vos per 10-20 sekundžių pagamina puikius kokteilius ir gėrimus. Šis efektyvumas leidžia greitai ir nuosekliai paruošti maistą, idealiai tinkantį profesionaliam naudojimui.

Efektyvus ir patogus naudoti didelio našumo maišytuvas

Stovinti maišyklė sukurta taip, kad būtų efektyvi ir patogi naudoti. Jame vienu metu telpa dvi talpyklos, o laikiklius galima reguliuoti, kad talpa būtų nuo 350 iki 750 ml. Taip galima paruošti du skirtingus gėrimus dideliais kiekiais, o tai ypač naudinga piko metu. Tikslus laiko nustatymas iki 30 sekundžių ir patogi vieno mygtuko paleidimo funkcija užtikrina paprastą valdymą. Įmontuotas apsauginis jungiklis užtikrina papildomą apsaugą ir padeda išvengti nelaimingų atsitikimų naudojimo metu.

Profesionali "Royal Catering" kokybė

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno, jis atitinka aukščiausius viešojo maitinimo pramonės standartus. Patvarus korpusas ir galingas maišymo mechanizmas užtikrina ilgaamžiškumą ir lengvą valymą, todėl supaprastėja priežiūra ir pailgėja gaminio naudojimo trukmė. Šis gėrimų maišytuvas yra universalus ir puikiai tinka kreminiams kokteiliams, vaisiniams ar kreminiams kokteiliams ir maistingiems baltyminiams kokteiliams ruošti. Tiek baruose, tiek restoranuose ar kavinėse: Šis maišytuvas atitinka visus reikalavimus ir kaskart užtikrina puikius rezultatus.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus