No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX10011985

|

Modelis: RCPES-380

„Salamander“ broileris - 3 000 W - 50-300 °C

Išpardavimas
169,00 € 199,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
160,55 €
5+
10%
152,10 €
10+
15%
143,65 €
Yra sandėlyje
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai lapkričio 27 d., trečiadienis
Garantuojama mažiausia kaina
Royal Catering
Pagrindinės savybės
  • Stiprus – greitai pasiekia 3000 °C darbinę temperatūrą dėl 50 - 300 W
  • Praktiška – reguliuojamas laikmatis nuo 0 iki 30 min
  • Nereikalaujantis priežiūros – daugiau švaros dėl riebalų ir trupinių nuvarvėjimo padėklo
  • Universalus – skirtas gratinuoti, kepti, karamelizuoti ir palaikyti šiltai
  • Patvarus – kokybiškas ir atsparus nerūdijantis plienas
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

BLACK FRIDAY BAIGIASI PER

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Panašios kategorijos

Techninė informacija

Product Material
Nerūdijantis plienas
Spalva
sidabras
Įtampa [V]
230
Galia [W]
3000
Didžiausia galia [W]
3000
Kaitinantis elementas
Nerūdijantis plienas
Laikmatis
Taip
Trupinių stalčius
Taip
Temperatūros kontrolė
Taip
Grotelių skaičius
1
Atstumas tarp grotelių
2 cm
Matmenys (LxŠxV)
40 x 58 x 38 cm
Svoris
16.3 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
63 x 46 x 43 cm
Siuntimo svoris
16.3 kg

Pristatymo pakuotė

  • Salamandro broileriai RCPES-380 Lentynas su rankena Naudojimo instrukcija

Produkto aprašymas

3000 W salamandros broileriai pagerina bet kurią virtuvę

Be to neapsieis nė vienas virėjas ar ambicingas kulinaras pomėgis – elektrinis salamandras broileris RCPES-380 iš Royal Catering maitinimo įrangos kolekcijos. Šis universalus virtuvės pagalbininkas yra privalumas viešojo maitinimo ir viešbučių pramonėje bei namų virtuvėse.

Universalus salamandrų broileris skirtas kepti, gratinuoti, karamelizuoti ir palaikyti šiltą maistą

3000 W kaitinimo elementas greitai pasiekia norimą temperatūrą, todėl jūsų svečiams nereikės ilgai laukti karštų užkandžių iš salamandrų kepsninės. Valdymo ratuku galite reguliuoti temperatūrą nuo 50 iki 300 °C. Pasiekus temperatūrą, termostatas ją išlaiko tiksliai pastovią kepimo metu. Dėl integruoto laikmačio su akustiniu signalu jūsų patiekalai visada bus paruošti tinkamu laiku per 0–30 min.
Priklausomai nuo kepamo maisto, stelažą galima pastatyti keturiuose skirtingo aukščio lygiuose 2 cm atstumu salamandros broileryje. Tai leidžia naudoti tiek aukštus, tiek negilius karščiui atsparius troškinimo indus, kad pasiektumėte optimalius skrudinimo rezultatus.
Salamandrų krosnelė pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, todėl yra labai patvari ir lengvai valoma. Chromuotos grotelės, kurių matmenys 35 x 43 cm, nereikalauja priežiūros. Surinkimo padėklu galima be vargo pašalinti trupinius ir kitus grilio likučius.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :

Dažniausiai užduodami klausimai

Kaip greitai salamandros grotelės įkaista iki darbinės temperatūros?

Esant maždaug aplinkos temperatūrai. 25 °C, salamandros broileriai pasiekė apytiksliai. 40 °C ant vidurinio bėgio po 15 sekundžių, o apytiksl. 100 °C po vienos minutės.

Kaip išvalyti salamandrų broilerį?

Maisto likučiai, kurie naudojimo metu iškrito per groteles, susirenka į praktišką lašelių padėklą, iš kurio juos galima kartu pašalinti. Salamandros broileris taip pat pagamintas iš lengvai valomo nerūdijančio plieno.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus