Galinga bain-marie iš "Royal Catering" maitinimo įrangos
Bain-marie veikia konvekciniu principu: kaitinimo elementas kaitina vandenį tarp prietaiso ir GN indų ir perduoda šilumą į indus. Tai leidžia ne tik efektyviai pašildyti net subtilius patiekalus, bet ir ilgai išlaikyti juos šiltus be pavojaus sudegti.
Šildymo talpykla ypač įspūdinga dėl didelio užpildymo tūrio. 4 GN talpyklose (GN 1/2) su dangteliais telpa didelis kiekis maisto, kurį galima šildyti arba palaikyti šiltą vienu metu. Taip galima sutaupyti daug laiko, o tai ypač naudinga ruošiant maistą dideliems renginiams arba piko metu restoranuose, valgyklose ar viešbučiuose. Be to, bain-marie galima naudoti ir kitų dydžių GN talpyklas bei derinti jas tarpusavyje.
Efektyvus 2 000 W kaitinimo elementas greitai pašildo vandenį iki norimos temperatūros. Valdymo rankenėle įjungiamas automatinis termostatas, kuris leidžia tiksliai reguliuoti 30-110 °C temperatūrą. Iš grūdinto stiklo pagamintas dangtelis apsaugo maistą nuo sugedimo, patikimai išlaiko tą pačią temperatūrą ir užtikrina optimalų pateikimą. Šioje keptuvėje taip pat yra išleidimo čiaupas, todėl ją lengviau pripildyti, ištuštinti ir išvalyti.
Bain-marie sujungia sudėtingą dizainą ir atsparų korpusą į patikimą ir mažai priežiūros reikalaujantį gaminį. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno konstrukcija yra labai patvari ir atspari korozijai. Medžiaga nekenksminga žmogaus sveikatai, ją lengva valyti dėl lygaus paviršiaus, todėl ji ypač higieniška. Nerūdijantis plienas taip pat pasižymi puikiu atsparumu dilimui ir smūgiams. Guminės kojelės užtikrina stabilumą ir apsaugo darbo paviršių nuo įbrėžimų.