Galinga bain-marie iš Royal Catering maitinimo įrangos
Bain-marie veikia konvekciniu principu: kaitinimo elementas šildo vandenį tarp įrenginio ir GN talpyklų ir perduoda šilumą į konteinerius. Tai leidžia ne tik efektyviai pašildyti net ir gležnus indus, bet ir išlaikyti juos šiltus ilgą laiką, nerizikuojant nudegti.
Šildymo indas ypač įspūdingas dėl didelio pripildymo tūrio. Į 5 GN konteinerius (GN 1/2) su dangteliais telpa didelis kiekis maisto, kurį vienu metu galima pašildyti arba palaikyti šiltai. Taip galite sutaupyti daug laiko, o tai ypač naudinga, kai ruošiate maistą dideliems renginiams arba piko metu restoranuose, valgyklose ar viešbučiuose. Be to, bain-marie gali būti naudojami ir vienas su kitu derinami kitų dydžių GN konteineriai.
Efektyvus 2,000 W kaitinimo elementas greitai įkaitina vandenį iki norimos temperatūros. Valdymo rankenėlė įjungia automatinį termostatą, kuris leidžia tiksliai reguliuoti temperatūrą tarp 30 - 110 °C. Užvalkalas iš grūdinto stiklo apsaugo maistą nuo nešvarumų, patikimai išlaiko tą pačią temperatūrą ir užtikrina optimalų pateikimą. Šis baseinas taip pat turi išleidimo čiaupą, kuris palengvina užpildymą, ištuštinimą ir valymą.
„Bain-marie“ sujungia rafinuotą dizainą ir elastingą korpusą ir sudaro patikimą ir mažai priežiūros reikalaujantį gaminį. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno konstrukcija yra labai patvari ir atspari korozijai. Medžiaga yra nekenksminga žmonių sveikatai ir lengvai valoma dėl lygių paviršių, todėl yra ypač higieniška. Nerūdijantis plienas taip pat turi puikų atsparumą dilimui ir smūgiams. Guminės kojelės užtikrina stabilumą ir apsaugo nuo darbo paviršiaus įbrėžimų.