(6) Atsiliepimai

Prekė: EX10011963

|

Modelis: RCBM-30CF

Virdulys - l - 2500 W - ° C - nerūdijantis plienas - ekranas - laikmatis

Išpardavimas
309,00 € 339,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Pigiausia kaina per 30 dienų iki nuolaidos taikymo: 339,00 €

Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
293,55 €
5+
10%
278,10 €
10+
15%
262,65 €
Netrukus vėl bus sandėlyje
Garantuojama mažiausia kaina
Royal Catering
Pagrindinės savybės
  • Didelis – bendra talpa 30L
  • Paprasta – automatinis režimas ir išsaugojimo funkcija iki 9 receptų – idealiai tinka pradedantiesiems aludariams
  • Patogus vartotojui – LCD ekranas, kuriame galima nustatyti temperatūrą, galią ir virimo laiką
  • Galingas – su 2 500 W kaitinimo elementu trimis pakopomis 700 / 1 800 / 2 500 W
  • Patogus – lengvai išardomas ir pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Šarūnas praėjusį mėnesį

Puiki kokybė už teisingą kainą!

Virimo puodas tikrai aukštos kokybės, greitai kaista, gana tiksliai palaiko temperatūrą. Labai patiko greitas pristatymas, įmonės greitas atrašymas į užklausą. Ačiū! Sėkmės! :)

CYBER WEEK BAIGIASI PER

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Panašios kategorijos

Techninė informacija

Product Material
Nerūdijantis plienas
Spalva
sidabras
Įtampa [V]
230
Ekrano tipas
LCD
Galia [W]
2,500
Atmintis
iki 9 receptų
Laikmatis - trukmė
0 - 180
Šildymo elementų skaičius
1
Laikmatis
Taip
Išleidimo čiaupas
Taip
Rankinis režimas
Taip
Atminties funkcija
Taip
Talpa
30 l
Matmenys (LxŠxV)
36 x 44 x 90 cm
Svoris
9.9 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
44 x 42 x 70 cm
Siuntimo svoris
11.6 kg

Pristatymo pakuotė

  • Brewing kettle RCBM-30CF
  • Pump
  • Inner tank with handle
  • Double bottom
  • Connecting pipe
  • Filter
  • Volume marking
  • Instruction manual

Produkto aprašymas

Gaivūs ir gardūs naminiai alaus gaminiai su naujovišku royal_catering koše

Nereikia būti aludariu, kad išsivirti savo alų – tereikia RCBM-30CF košės iš royal_catering! Nesvarbu, ar lageris, tamsus alus, kvietinis ar pilsneris, košė leidžia gaminti savo individualų alų pagal savo receptą arba išbandyti iš anksto nustatytą programą. Puikiai tinka tiek mėgėjams, tiek patyrusiems aludariams!

Vos keliais žingsniais išvirkite alų naudodami profesionalią maitinimo įrangą

Namų virimo įrenginio nerūdijančio plieno alaus virimo virdulys yra didelės talpos – 30 l. Litrų padalos leidžia tiksliai sudėti ingredientus. Pačiame košės tunelyje yra spausdintinė plokštė, kuri valdo programos nustatymus, kad virimo procesas būtų atliktas tiksliai. Intuityvus ir paprastas naudoti jutiklinis valdymo skydelis suteikia prieigą prie įvairių funkcijų. Pradedantieji gali pasikliauti automatiniu režimu, o patyrę aludariai gali naudoti rankinį režimą, norėdami išbandyti savo receptus. Prietaiso atminties funkcija leidžia išsaugoti iki devynių receptų. Temperatūra, galia ir virimo trukmė (laikmačio nustatymas nuo 0 iki 180 min.) yra iš anksto nustatyta kiekvienai programai. Automatinės pauzės funkcija užtikrina, kad ingredientai turėtų optimalų laiką, kad išskirtų savo aromatus ir skonį. Visos proceso fazės ir nustatyti parametrai aiškiai rodomi LCD ekrane.
Siekiant optimalaus šilumos paskirstymo 25–100 °C diapazone, alaus virimo bloke yra kaitinimo elementas, kurio bendra galia yra 2500 W trimis pakopomis 700 / 1800 / 2500 W. Magnetiniu būdu varomas siurblys perima maišymą. košės, o vėliau – misos misos poilsio laikotarpiu. Netikras dugnas neleidžia košei prilipti prie dugno. Virimo proceso pabaigoje alaus misą galima lengvai nupilti į fermentacijos indą, naudojant išleidimo čiaupą su integruotu filtru. Alaus virimo virdulys turi dvi lengvai suimamas rankenas šonuose. Patogus dydis leidžia įrenginį lengvai transportuoti ir laikyti. Dėl aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas ir stiklinis dangtis, ši košė yra ne tik ypač patvari, bet ir labai lengvai valoma. TCO apsauga nuo perkaitimo garantuoja saugų alaus virimo įrenginio naudojimą bet kuriuo metu.
Pastaba: Prieš pradėdami virti alų, turite informuoti atsakingą centrinę muitinės įstaigą apie gamybos pradžią, pagaminimo vietą ir numatomą išvirti kiekį.

Įvertinimai ir atsiliepimai

4.3

Remiantis 6 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

praėjusį mėnesį Paskelbta Expondo Lithuania

Puiki kokybė už teisingą kainą!

Virimo puodas tikrai aukštos kokybės, greitai kaista, gana tiksliai palaiko temperatūrą. Labai patiko greitas pristatymas, įmonės greitas atrašymas į užklausą. Ačiū! Sėkmės! :)

prieš 11 mėnesių Paskelbta Expondo Italy

Puikus įrankis

Labai gražus estetinis, tvirtas, pagamintas iš geriausių medžiagų. Lengva naudoti ir valyti. Pagamina 25 litrus puikaus alaus. Atvyko laiku ir puikioje pakuotėje. Dar kelios instrukcijos su brėžiniais ir nuotraukomis būtų naudingos, net jei surinksite gerai be problemų. Aš tikrai laimingas.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Expondo Germany

Aukščiausias įrenginys

Įrenginys palieka gerą įspūdį, tvarkingas. Vienintelis pasiūlymas tobulinti būtų išsamios surinkimo instrukcijos. Kitu atveju nekantriai laukiu alaus!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Amazon Germany

Alų virti labai paprasta – nuo sutrynimo iki misos virimo, įskaitant aušinimą

Alų pradėjau virti 2021 metų pavasarį. Išviriau keletą alaus, kiekvieną su poilsiu.Registracija muitinėje Prieš tai užsiregistravau atsakingoje muitinės įstaigoje. Šiuo metu (2021 m.) per metus leidžiama 200 litrų alaus asmeniniam naudojimui. Registracija užtruko 2 savaites, kol gavome atsakymą iš muitinės. Kiek litrų išviriau, užrašau į paprastą Excel lentelę. Tada kartą per metus siunčiu stalą į muitinę.Į virdulįŠis virdulys yra 30 l talpos ir leidžia vienu ypu išvirti iki maždaug 25 l alaus. Iš esmės tai yra automatinis konservavimo aparatas su papildomomis funkcijomis, kurios būtinos alaus gamybai. Automatiniai konservavimo aparatai turi problemą, kad nuolat nemaišant košė linkusi nusėsti apačioje. Tokia mašina puikiai tinka alui gaminti su poilsiu, kitaip nei konservavimo mašina, salyklas yra atskiroje vidinėje taroje. Užpilas siurbiamas per dugną, o po to pro virdulio šoną Darbo medicina Aparatas gali dirbti rankiniu būdu arba automatiškai, priklausomai nuo to, kaip norite. Dabar virimo aparatas turi šias išplėstas funkcijas: - Salyklo laikymas Salyklas saugomas vidiniame virdulyje su dviem Septynios laikomos.- Automatinis maišymas. Siurbiant. Aparatas pumpuoja užpilą ratu ir užtikrina srautą, ypač apatinėje virdulio srityje. Tai reiškia, kad niekas nebedegs.- Sūkurys Skystis patenka išilgai virdulio šono, o tada per dangtį viršuje į košę. Dėl to skystis sukasi ir per perpildymo vamzdį nuteka į dugną.Nuolatinė sūkurinė vonia geriau išnaudoja košę. Tai pakartoja maišymą. Kitu atveju tai daroma rankomis su virimo menteliu.- Automatiniai stabdikliai Programuodami galite automatiškai nustatyti recepto stabdžius. Prie jų kreipiamasi vienas po kito ir jums nereikia dėl nieko rūpintis. Tai nuostabus palengvėjimas. Baigus košę, mašina tampa pastebima. - Žmonės Virdulyje taip pat pasitaiko žmonių. Norėdami tai padaryti, pakelkite vidinį virdulį su salyklu į virdulį ir pakabinkite jį čia. Dabar skystis subėga į virdulį ir pagal receptą pilate užpilą. Taip iš košės išplaunamas paskutinis cukrus. – Užvirinkite misą Dabar padidinkite misos temperatūrą ir išvirkite. Čia irgi aparatas „skundžiasi", kai ateina laikas dėti apynius. Aparatas primena, kad reikia dėti apynius. - Misos aušinimas (reikalinga papildoma aušinimo kilpa) Dabar misą galima greitai atvėsinti naudojant aušinimo kilpą ( gyvatė), kurią reikia įkišti. Dabar atėjo laikas išpilti misą į fermentacijos kibirą arba fermentacijos statinę naudojant išleidimo čiaupą. Fermentacija gali prasidėti iš karto – tai reiškia, kad katilo darbas baigtas. Gaunate automatinį procesą nuo sutrynimo iki misos virimo pabaigos, įskaitant aušinimą. Tai daug. Dabar ateina dar vienas svarbus žingsnis. Misai surūgus, ją išvalykite, virdulys pripildomas vandens ir paleidžiamas siurblys. Dabar leidžiu jam važiuoti per mašiną 60 minučių. Tada nusausinkite.Dabar tas pats kartojasi, tik su Oxiclean dezinfekavimo priemone. Tada dar kartą išskalaukite ir sistema vėl paruošta naudojimui. Kodėl toks svarbus valymas nedelsiant? Misoje yra cukraus, dėl kurio, be kita ko, siurblys sulimpa. Kad taip neatsitiktų, cukrus turi išeiti iš siurblio Santrauka: Aparatas perima visą procesą nuo sutrynimo iki misos virimo pabaigos. Išvalykite iš karto po naudojimo. Aparatas išlaisvina jūsų rankas, kol aparatas perima virimo procesą. Procesas tampa tikslesnis, nes kryptingai priartėjama prie įpjovų.Šios mašinos naudotojas+aušinimo gyvatukas patiria papildomų išlaidų.Taip pat reikia fermentacijos kibiro, butelių ar statinių. Taip pat alaus verpstė ar prizmė. Apynių maišeliai yra naudingi. Dezinfekavimo priemonė.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Expondo Switzerland

Puikiai veikia

Komentarų nepateikta.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 10 mėnesių Paskelbta Expondo Hungary

Geros kokybės, su vienu dizaino defektu

Prietaisas gražus ir kokybiškas. Tačiau turi bėdą, kad po filtro krepšeliu yra 9 litrai vandens. Taigi 9 litrai ant salyklo nėra. Dėl to negaliu gaminti mažesnių porcijų. 8-12 litrų neįmanoma, bet ir su didesne partija alus bus „atskiestas“.

Atsakymas iš

Sveiki! Apgailestaujame, kad turėjote problemų su „Home brew mesh tun 30 l“. išsprendėme problemą grąžindami visas lėšas ir aktyviai stengiamės užkirsti kelią panašioms situacijoms. Jei dar ką nors galime padaryti už jus, praneškite mums.
Rodyti originalią apžvalgą

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar galima įrenginį valdyti rankiniu būdu?

Yra rankinis režimas, tikslus veikimas aprašytas naudojimo instrukcijoje.

Ar košę reikia dėti į atskirą indą, ar galima ją atvėsinti fermentacijos virdulyje?

Mūsų parduotuvėje rasite aušinimo ritę RCBM-42NCS, kuri per 30 min atvėsina košę iki 25 - 30 °C. Tada jis gali būti perkeltas į kitą konteinerį.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus