Prekė: EX10011963
|Modelis: RCBM-30CF
Pigiausia kaina per 30 dienų iki nuolaidos taikymo: 339,00 €
Virimo puodas tikrai aukštos kokybės, greitai kaista, gana tiksliai palaiko temperatūrą. Labai patiko greitas pristatymas, įmonės greitas atrašymas į užklausą. Ačiū! Sėkmės! :)
CYBER WEEK BAIGIASI PER
Remiantis 6 apžvalgomis
Virimo puodas tikrai aukštos kokybės, greitai kaista, gana tiksliai palaiko temperatūrą. Labai patiko greitas pristatymas, įmonės greitas atrašymas į užklausą. Ačiū! Sėkmės! :)
Labai gražus estetinis, tvirtas, pagamintas iš geriausių medžiagų. Lengva naudoti ir valyti. Pagamina 25 litrus puikaus alaus. Atvyko laiku ir puikioje pakuotėje. Dar kelios instrukcijos su brėžiniais ir nuotraukomis būtų naudingos, net jei surinksite gerai be problemų. Aš tikrai laimingas.
Įrenginys palieka gerą įspūdį, tvarkingas. Vienintelis pasiūlymas tobulinti būtų išsamios surinkimo instrukcijos. Kitu atveju nekantriai laukiu alaus!
Alų pradėjau virti 2021 metų pavasarį. Išviriau keletą alaus, kiekvieną su poilsiu.Registracija muitinėje Prieš tai užsiregistravau atsakingoje muitinės įstaigoje. Šiuo metu (2021 m.) per metus leidžiama 200 litrų alaus asmeniniam naudojimui. Registracija užtruko 2 savaites, kol gavome atsakymą iš muitinės. Kiek litrų išviriau, užrašau į paprastą Excel lentelę. Tada kartą per metus siunčiu stalą į muitinę.Į virdulįŠis virdulys yra 30 l talpos ir leidžia vienu ypu išvirti iki maždaug 25 l alaus. Iš esmės tai yra automatinis konservavimo aparatas su papildomomis funkcijomis, kurios būtinos alaus gamybai. Automatiniai konservavimo aparatai turi problemą, kad nuolat nemaišant košė linkusi nusėsti apačioje. Tokia mašina puikiai tinka alui gaminti su poilsiu, kitaip nei konservavimo mašina, salyklas yra atskiroje vidinėje taroje. Užpilas siurbiamas per dugną, o po to pro virdulio šoną Darbo medicina Aparatas gali dirbti rankiniu būdu arba automatiškai, priklausomai nuo to, kaip norite. Dabar virimo aparatas turi šias išplėstas funkcijas: - Salyklo laikymas Salyklas saugomas vidiniame virdulyje su dviem Septynios laikomos.- Automatinis maišymas. Siurbiant. Aparatas pumpuoja užpilą ratu ir užtikrina srautą, ypač apatinėje virdulio srityje. Tai reiškia, kad niekas nebedegs.- Sūkurys Skystis patenka išilgai virdulio šono, o tada per dangtį viršuje į košę. Dėl to skystis sukasi ir per perpildymo vamzdį nuteka į dugną.Nuolatinė sūkurinė vonia geriau išnaudoja košę. Tai pakartoja maišymą. Kitu atveju tai daroma rankomis su virimo menteliu.- Automatiniai stabdikliai Programuodami galite automatiškai nustatyti recepto stabdžius. Prie jų kreipiamasi vienas po kito ir jums nereikia dėl nieko rūpintis. Tai nuostabus palengvėjimas. Baigus košę, mašina tampa pastebima. - Žmonės Virdulyje taip pat pasitaiko žmonių. Norėdami tai padaryti, pakelkite vidinį virdulį su salyklu į virdulį ir pakabinkite jį čia. Dabar skystis subėga į virdulį ir pagal receptą pilate užpilą. Taip iš košės išplaunamas paskutinis cukrus. – Užvirinkite misą Dabar padidinkite misos temperatūrą ir išvirkite. Čia irgi aparatas „skundžiasi", kai ateina laikas dėti apynius. Aparatas primena, kad reikia dėti apynius. - Misos aušinimas (reikalinga papildoma aušinimo kilpa) Dabar misą galima greitai atvėsinti naudojant aušinimo kilpą ( gyvatė), kurią reikia įkišti. Dabar atėjo laikas išpilti misą į fermentacijos kibirą arba fermentacijos statinę naudojant išleidimo čiaupą. Fermentacija gali prasidėti iš karto – tai reiškia, kad katilo darbas baigtas. Gaunate automatinį procesą nuo sutrynimo iki misos virimo pabaigos, įskaitant aušinimą. Tai daug. Dabar ateina dar vienas svarbus žingsnis. Misai surūgus, ją išvalykite, virdulys pripildomas vandens ir paleidžiamas siurblys. Dabar leidžiu jam važiuoti per mašiną 60 minučių. Tada nusausinkite.Dabar tas pats kartojasi, tik su Oxiclean dezinfekavimo priemone. Tada dar kartą išskalaukite ir sistema vėl paruošta naudojimui. Kodėl toks svarbus valymas nedelsiant? Misoje yra cukraus, dėl kurio, be kita ko, siurblys sulimpa. Kad taip neatsitiktų, cukrus turi išeiti iš siurblio Santrauka: Aparatas perima visą procesą nuo sutrynimo iki misos virimo pabaigos. Išvalykite iš karto po naudojimo. Aparatas išlaisvina jūsų rankas, kol aparatas perima virimo procesą. Procesas tampa tikslesnis, nes kryptingai priartėjama prie įpjovų.Šios mašinos naudotojas+aušinimo gyvatukas patiria papildomų išlaidų.Taip pat reikia fermentacijos kibiro, butelių ar statinių. Taip pat alaus verpstė ar prizmė. Apynių maišeliai yra naudingi. Dezinfekavimo priemonė.
Komentarų nepateikta.
Prietaisas gražus ir kokybiškas. Tačiau turi bėdą, kad po filtro krepšeliu yra 9 litrai vandens. Taigi 9 litrai ant salyklo nėra. Dėl to negaliu gaminti mažesnių porcijų. 8-12 litrų neįmanoma, bet ir su didesne partija alus bus „atskiestas“.
Atsakymas iš
Yra rankinis režimas, tikslus veikimas aprašytas naudojimo instrukcijoje.
Mūsų parduotuvėje rasite aušinimo ritę RCBM-42NCS, kuri per 30 min atvėsina košę iki 25 - 30 °C. Tada jis gali būti perkeltas į kitą konteinerį.