Trustpilot
No Reviews Būkite pirmas, įvertinęs šį produktą

Prekė: EX20250920

|

Modelis: UNI_CC_04

Antrieji gamyklos produktai Šaldymo dėžė su vežimėliu - 76 L - butelių atidarytuvas - išimama dėžė

Išpardavimas
Sekundės
Mūsų gamyklos sekundės paprastai yra atnaujintos klientų grąžintos prekės arba buvę eksponatai. Prekės gali turėti kosmetinių defektų, tačiau techniškai nepriekaištingos. Kaip įprasta, suteikiame įprastą grąžinimo teisę ir garantiją.
159,00 € 189,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Mažai atsargų
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai rugsėjo 12 d., ketvirtadienis
Garantuojama mažiausia kaina
Uniprodo
Pagrindinės savybės
  • Universali - 76 litrų talpos didelė šaldymo dėžės talpa užtikrina vėsius ir gaivius gėrimus vakarėliuose ar renginiuose.
  • Patvarus - idealiai tinka vėsinti nenaudojant elektros energijos, naudojant ledo kubelius ar šaldymo elementus, puiki izoliacija išlaiko vėsią temperatūrą maždaug dvi dienas.
  • Patogu naudotis - du atskirai atidaromi dangteliai palengvina prieigą prie aušintuvo dėžės, o į korpusą integruotas butelių atidarytuvas.
  • Nereikalauja daug priežiūros - ratinę aušintuvo dėžę su izoliuotu plastikiniu korpusu lengva valyti, o vandens perteklių galima išpilti per išleidimo čiaupą.
  • Mobilus - važiuoklė su keturiais ratais, įskaitant du su stabdžiais, leidžia lengvai manevruoti net ir pilnai pakrautu automobiliu.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Product Material
PU
PP
Geležis
Spalva
Mėlyna
Aušinimo laikas [min.]
2880
Vidiniai matmenys [cm]
74.5 x 35 x 30.5
Ratai
Taip
Ratai stabdo
Taip
Talpa
76 l
Ratų skersmuo
76.2 mm
Matmenys (LxŠxV)
91.5 x 48 x 88 cm
Svoris
19.65 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
47 x 84.5 x 40.5 cm
Siuntimo svoris
22.35 kg

Pristatymo pakuotė

  • Aušinimo dėžutė UNI_CC_04
  • Lentyna
  • 4 ratai

Produkto aprašymas

Vėsi dėžė ant ratų vėsiems vakarėliams

Mėgaukitės karštais ritmais ir saulės spinduliais - aušintuvo dėžutėje jūsų gėrimai bus maloniai vėsūs. Dėl geriausių izoliacinių savybių dėžutė garantuoja, kad jūsų svečiai bet kuriame vakarėlyje, šventėje ar turgaus prekyvietėje galės atsigaivinti gaiviais gėrimais. Arba galite išlaikyti maistą šviežią kepsninėje. Nesvarbu, kaip naudojate ratinę aušintuvo dėžę, buteliai ir maisto produktai joje išlieka gerai prižiūrimi.

Didelėje šaldymo dėžėje yra daug vietos gaiviesiems gėrimams

76 l talpos šaldymo dėžėje yra daug vietos vandens, gaiviųjų gėrimų ar alaus buteliams. Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, prieš užpildydami neelektrinę šaldytuvo dėžutę atšaldykite gėrimus. Taip pat galite padėti gėrimų talpyklas ant ledo kubelių arba šaldymo pakuočių, kad optimizuotumėte šaldymo procesą. Dėl izoliuotų išorinių sienelių ir dangčio turinys išlieka vėsus maždaug dvi dienas, t. y. ilgiau nei įprasto renginio metu. Šaldymo dėžė turi du atskirus dangčius, kuriuos galima atidaryti atskirai. Tai suteikia jums ar jūsų svečiams optimalią prieigą prie vėsinamo interjero. Nors dangčius lengva atidaryti, uždaryti jie išlaiko išskirtinę izoliaciją. Integruotas butelių atidarytuvas yra patogi funkcija. Tokiu būdu svečiams nereikės ilgai laukti, kad galėtų mėgautis užkandžiais vietoje.
Aušintuvo dėžės plastikinis korpusas atitinka visus higienos standartus, taikomus viešbučių sektoriuje. Lygių paviršių valymas nereikalauja jokių pastangų, todėl jų išvaizda yra poliruota ir daro įspūdį jūsų klientams. Išvalę vidų išlydytą vandenį ar nuotekas išleiskite naudodami išleidimo čiaupą. Šoninės rankenos palengvina dėžės perkėlimą. Aušinimo dėžė sumontuota ant važiuoklės, todėl ją lengva ir saugu transportuoti į reikiamą vietą ant 4 ratų. Dėl 2 stabdžių dėžė išlieka stabili, kai iš jos išimami gėrimai ar maisto produktai.

Įvertinimai ir atsiliepimai

Rūšiuoti pagal :
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus