Trustpilot
(1) Peržiūrėti

Prekė: EX10250764

|

Modelis: UNI_BG_02

Medžio anglių kepsninė su rūkykla - plieninė - 2 lentynos

149,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
141,55 €
5+
10%
134,10 €
10+
15%
126,65 €
Yra sandėlyje
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai rugsėjo 12 d., ketvirtadienis
Garantuojama mažiausia kaina
Uniprodo
Pagrindinės savybės
  • Tvirtas - rūkykla-kepsninė yra tvirtos plieninės konstrukcijos, kad būtų ilgaamžė
  • Lengva valyti - medžio anglių kepsninė sukurta taip, kad ją būtų lengva valyti ir paprasta laikyti
  • Praktiška - BBQ rūkyklą sudaro kepsninė apačioje ir lentynos maistui, stalo įrankiams ir kt.
  • Tikslumas - integruotas termometras ir 2 oro ventiliacijos angos visada užtikrina tikslią temperatūros kontrolę kepsninėje ant medžio anglių.
  • Mobilus - 2 ratukai leidžia lengvai perkelti grilio vežimėlį
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Kim Jørgensen prieš 2 mėnesius

Fin lille grilis

Šiek tiek blogiau nei geriausias, šią grotelę sunku surinkti, o rinkinyje trūksta varžtų ir veržlių, nuotraukoje ji atrodo gana didelė, tačiau ji skirta naudoti ne daugiau nei dviem žmonėms, tačiau esame patenkinti dydžiu, nes yra tik du asmenys!

Techninė informacija

Product Material
Milteliais dengtas plienas
Spalva
Matinė juoda
Kepimo paviršius [cm]
42 x 31.5
Ratukai
Taip
Maitinamas baterijomis
Ne
Rulonų skaičius
2 Pc
Matmenys (LxŠxV)
50 x 109 x 94 cm
Svoris
15.73 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
40 x 55.5 x 28 cm
Siuntimo svoris
17.45 kg

Pristatymo pakuotė

  • Medžio anglių kepsninė su BBQ rūkykla UNI_BG_02

Produkto aprašymas

Kepkite ant grotelių, rūkykite, mėgaukitės: kepsninė su rūkykla BBQ nepamirštamiems vasaros vakarams

Ar mėgstate sultingus kepsnius, dūmuose keptas daržoves ir šviežią česnakinę duoną? Tada "Uniprodo" kepsninė su rūkykla skirta jums! Medžio anglių kepsninė garantuoja sėkmingą BBQ vakarą, nes padeda paruošti įvairiausių skanių ir gardžių patiekalų. Mėgstate skrudintus ar rūkytus skonius? Dviejose uždaromose kamerose galima tobulai paruošti įvairius patiekalus. Lengvai naudojamas ir universalus medžio anglių kepsninės grilis yra idealus pasirinkimas vasaros vakarams sode, stovyklavimui, iškyloms parke, BBQ vakarėliams, festivaliams, sporto renginiams ir kitiems renginiams po atviru dangumi.

Užgrūdinta ugnis puikiam skoniui: "Uniprodo" anglių kepsninė

Grilis turi 42 x 31,5 cm grilio paviršių ir pažangią oro reguliavimo sistemą, kuri leidžia reguliuoti optimalią kepimo temperatūrą. Rūkyklės dangtyje įmontuotas termometras, kad visada galėtumėte stebėti temperatūrą. Abiejose grotelių pusėse esantys valdomieji vožtuvai visada užtikrina optimalų oro tiekimą. Praktiškai įrengta rankinė rankena leidžia reguliuoti grotelių aukštį ir taip patogiai reguliuoti temperatūrą.
Puikus grilis prasideda nuo tinkamų įrankių. Laikykite juos lengvai pasiekiamus, padėdami ant dviejų plačių lentynų ant BBQ rūkyklos kepsninės. Nesvarbu, ar tai būtų kepsninės žnyplės, aliuminio folija, lėkštės, ar iešmai - sulankstomoje lentynoje užteks vietos būtiniausiems įrankiams. Barbekiu vežimėlyje rasite papildomų lentynų, kuriose galėsite laikyti medžio anglis, kepsninės užkandžius ir kitus priedus. Be to, BBQ kepsninė turi didelį dangtį, kurį galite atidaryti ir uždaryti naudodami ergonomišką rankeną. Tai reiškia, kad žuvį, mėsą ir daržoves galite patogiai dėti ant grilio grotelių ir nesijaudinti dėl karščio. Arba laikykite dangtį uždarytą, kad maistas įgautų gardų dūmų aromatą.

Lengva nustatyti ir valyti

Išvalyti anglių kepsninę su BBQ rūkykla - vienas malonumas. Modelis pagamintas iš patvaraus plieno. Medžiaga užtikrina, kad medžio anglių kepsninė būtų stabili, patvari ir lengvai valoma. Rūkykla BBQ su grilio vežimėliu tinka visais metų laikais. Nenaudojamą kepsninę dviem dideliais ratais galima nuvežti į pašiūrę ar dengtą sandėlį.

Įvertinimai ir atsiliepimai

4.0

Remiantis 1 apžvalga

Rūšiuoti pagal :

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Denmark

Fin lille grilis

Šiek tiek blogiau nei geriausias, šią grotelę sunku surinkti, o rinkinyje trūksta varžtų ir veržlių, nuotraukoje ji atrodo gana didelė, tačiau ji skirta naudoti ne daugiau nei dviem žmonėms, tačiau esame patenkinti dydžiu, nes yra tik du asmenys!

Rodyti originalią apžvalgą
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus