Trustpilot
(1) Peržiūrėti

Prekė: EX10280513

|

Modelis: WIE_CW_01

Kačių laipiojimo sienelė 9 dalys - kačių hamakas - draskyklė - 3 kačių lentynos - kačių tiltelis

Išpardavimas
129,00 € 149,00 €
Riboto laiko pasiūlymas Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
122,55 €
5+
10%
116,10 €
10+
15%
109,65 €
Yra sandėlyje
NEMOKAMAS TIEKIMAS apytiksliai rugsėjo 20 d., penktadienis
Garantuojama mažiausia kaina
Wiesenfield
Pagrindinės savybės
  • Erdvūs - katės laipteliai yra 29,5 x 22,5 cm dydžio, o 41 x 30 cm dydžio kačių hamakas suteikia augintiniams erdvės patogiai išsitiesti.
  • Tvirtas - trys laipteliai katėms, hamakas katėms ir kiti elementai, kurie tvirtinami atskirai varžtais, gali atlaikyti iki 10 kg svorį.
  • Sveikata - su kačių lentynomis, kačių tilteliu, 37 x 37 x 30 cm urvu, 44 x 8 cm draskykle ir jaukiu sieniniu guoliu suteiksite savo katėms begalę galimybių laipioti, šokinėti ir ilsėtis, taip skatindami savo augintinių sveikatą.
  • Stimuliuojantis - praturtinkite kačių teritoriją katėms skirtu laipiojimo rėmu arba išplėskite mažus kambarius išnaudodami vertikalią erdvę.
  • Saugu - visos katės laipiojimo rėmo dalys pagamintos iš tvirto medžio ir padengtos pliušo ir sizalio danga, todėl visi elementai užtikrina saugų šokinėjimą ir minkštą nusileidimą.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Niels Thrane prieš 3 mėnesius

Gera laipiojimo siena

Greitas ir patogus užsakymas ir pristatymas. Laipiojimo sienelė tikrai graži, gerų išmatavimų, skirta didelei katei😺 Šiek tiek sunku montuoti ant sienos, bet rezultatas tikrai gražus👍

Techninė informacija

Product Material
Medžio drožlių plokštės
sizalis
Pliušinis
Spalva
Kremas
Maitinamas baterijomis
Ne
Matmenys (LxŠxV)
0 x 0 x 0 cm
Svoris
0 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
55 x 44 x 45 cm
Siuntimo svoris
13.6 kg

Pristatymo pakuotė

  • Laipiojimo siena su katėmis WIE_CW_01
  • 3 katės žingsniai
  • Urvas
  • Katės tiltas
  • Draskyklė
  • Sizalio rampa
  • Kačių ėdžios
  • Kačių hamakas
  • Surinkimo medžiagos

Produkto aprašymas

Kūrybiški kačių baldai: 9 dalių medinė kačių laipiojimo siena

Sukelkite kačių šėlsmą su "Wiesenfield" 9 dalių laipiojimo siena katėms! Jūsų keturkojai draugai gali pakilti katės laiptais į aukštį ir apžvelgti savo teritoriją. Sieninę kačių žaidimų aikštelę sudaro trys kačių lentynos, urvas, kačių tiltas, draskyklė, sizalio rampa, jaukus kačių hamakas ir kačių perkasa. Visus elementus galima lengvai montuoti atskirai ant sienos. Ant katės sieninio gulto jūsų katė gali ramiai snausti arba stebėti, kas vyksta apačioje. Arba keturkojis draugas gali pasitraukti į erdvų 37 x 37 x 30 cm dydžio urvą.

"Wiesenfield" kačių hamakas ir laiptai katėms, skirti sveikoms katytėms

Katės mėgsta mankštintis. Su sieniniu hamaku ir kačių kopėčiomis skatinkite natūralius savo augintinių laipiojimo instinktus ir paįvairinkite jų gyvenimą. Laipteliai, kurie gali tapti jūsų bendrų žaidimų centru arba kliūčių ruožu, kuriuo jūsų augintinis gali savarankiškai laipioti, skatina jūsų katės pusiausvyrą ir gerą sveikatą. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir sumontuokite tris kačių lentynas pasirinktais atstumais, sukurdami laiptus į spintelę arba patogų hamaką viršuje. Jūsų gyvūnai taip pat mėgsta laipioti ar išsitiesti ant sizaliu apvynioto draskymo stovo. Ar turite kačių balkoną? Tuomet pritvirtinkite katės tiltelį ir kačių lentynas prie turėklų arba sienos, kad jūsų kailinis draugas galėtų saugiai pakilti į viršų ir stebėti paukščius, klausytis gamtos ir pakvėpuoti grynu oru.

Dideli nuotykiai mažose erdvėse: pamatykite, kaip kačiukai šokinėja iš džiaugsmo ant katės laipiojimo rėmo

Ar jūsų namai yra mažesni? Tuomet išnaudokite vertikalią erdvę su sienine kačių žaidimų aikštele, kuri suteikia daugiau judėjimo laisvės jūsų mylimiems keturkojams draugams. Katės laipteliai, urvas, hamakas ir kiti elementai gali išlaikyti 10 kg svorį. Elementai pagaminti iš medžio ir papildomai padengti minkštu pliušo sluoksniu, kuris apsaugo letenas nuo slydimo ir užtikrina, kad katės saugiai šokinėtų nuo laiptelio ant laiptelio. Sieninis hamakas yra 41 x 30 cm dydžio ir kviečia kačiukus atsipalaiduoti ir snausti ant minkšto paviršiaus.

Įvertinimai ir atsiliepimai

5.0

Remiantis 1 apžvalga

Rūšiuoti pagal :

prieš 3 mėnesius Paskelbta Expondo Denmark

Gera laipiojimo siena

Greitas ir patogus užsakymas ir pristatymas. Laipiojimo sienelė tikrai graži, gerų išmatavimų, skirta didelei katei😺 Šiek tiek sunku montuoti ant sienos, bet rezultatas tikrai gražus👍

Rodyti originalią apžvalgą
Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus