Elektrinis sriubos virdulys ne tik ilgą laiką išlaiko idealioje temperatūroje sriubas, troškinius ir padažus, bet ir puikiai juos pateikia. Tvirtas puodas pagamintas iš raudonai padengto plieno, o išimamas įdėklas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Įrenginys iš Royal Catering maitinimo įrangos kolekcijos savo nesenstančio dizaino tinka bet kuriame restorane. Dėl patogių savybių jis puikiai tinka tiekti maistą švediško stalo ir maitinimo renginio metu, tiek privačių švenčių kontekste.
Sriubos šilčiau niekas nesudegs
Elektrinis sriubos virdulys varomas 400 W, jo talpa 10 L, todėl puikiai tinka greitai ir patikimai palaikyti norimos temperatūros sriubas, padažus ir karštus gėrimus. Tai gali būti nuolat reguliuojama tarp 35 ir 80 °C valdymo ratuku. Dėl konvekcijos per vandens vonią maistas išlaikomas švelniai ir nepridega. Tuo pačiu metu konteineris neperkaista iš išorės ir yra saugesnis naudoti.
Prietaiso korpusas pagamintas iš tvirto plieno, o išimamas 10 L įdėklas ir dangtelis pagaminti iš nerūdijančio plieno. Tai ne tik daro puodą labai higienišką ir lengvai valomą, bet ir išsiskiria dideliu patvarumu, atsparumu korozijai ir ilgu tarnavimo laiku. 10 l sriubos virdulys taip pat yra nepriekaištingos išvaizdos, net ir po daugelio metų naudojimo, ir patraukliai atvaizduoja viduje esantį maistą. Dangtis turi vėsią rankeną, o atidarius jį galima atlenkti iki galo arba uždėti dekoratyviai ant puodo krašto.
Profesionalus elektrinis virdulys yra labai universalus. Prietaiso nereikia montuoti stacionariai – dėl lengvo svorio ir išimamo įdėklo jis tikrai mobilus.