Trustpilot
(3) Atsiliepimai

Prekė: EX10011499

|

Modelis: RCWP-7CR

Vaisių smulkintuvas - rankinis - 7 l

79,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.
Qty
Nuolaida
Už prekę
3+
5%
75,05 €
5+
10%
71,10 €
10+
15%
67,15 €
Netrukus vėl bus sandėlyje
Garantuojama mažiausia kaina
Wiesenfield
Pagrindinės savybės
  • Efektyvus - vaisiai susmulkinami iki idealios konsistencijos dėl smulkinimo mechanizmo
  • Dideli - sutrinkite didelį kiekį vaisių vienu ciklu su 7 l talpa
  • Patvarios ir tvirtos medžiagos, tokios kaip nerūdijantis plienas, geležis, medis ir aliuminis, taip pat tvirta konstrukcija užtikrina ilgametį naudojimą.
  • Paprastas surinkimas ir valdymas yra intuityvus ir labai nesudėtingas
  • Ekologiškas - dėl rankinio valdymo vaisių malūnėlis gali būti naudojamas ne tik bet kur, bet ir yra ekologiškesnis nei elektriniai modeliai.
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

T D Pothecary praėjusiais metais

Puikiai veikia

Nusipirkau, kad sutraiškytų obuolius sidro gamybai. Kol supjaustote obuolius į ketvirčius, jie susmulkinami į pakankamai smulkius gabalėlius, kad išspaustų sultis.Tai žymiai pagreitino procesą.

Techninė informacija

Product Material
Nerūdijantis plienas
Mediena
Geležis
Spalva
Raudona
sidabras
Įleidimo dydis
33,5 x 30,5
Guminės kojos
Ne
Talpa
7 l
Matmenys (LxŠxV)
57 x 49 x 23 cm
Svoris
4.6 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
36 x 32.5 x 28 cm
Siuntimo svoris
5.4 kg

Pristatymo pakuotė

  • Vaisių smulkintuvas RCWP-7CR
  • Instrukcijos vadovas

Produkto aprašymas

Rankinis vaisių smulkintuvas naminėms sultims gaminti

Didelius kiekius vaisių susmulkinkite ir paruoškite sultims sulčiaspaudei be didelių pastangų naudodami rankinę vaisių smulkintuvę RCWP-7CR iš "Wiesenfield" viešojo maitinimo įrangos kolekcijos. Dėl specialios mėsmalės maži gabalėliai išlieka ypač sultingi ir optimalaus dydžio tolesniam apdorojimui. Mūsų parduotuvėje kategorijoje "Komercinės virtuvės įranga" rasite reikiamų vaisių presų pasirinkimą.

Puikiai tinka vaisiams iš savo sodo: Greitai surenkamas ir lengvai valomas

Obuolių tarkavimo mašiną galima surinkti vos keliais veiksmais, o jos pripildymo talpa, nepaisant kompaktiško dydžio, yra ypač didelė - 7 l. Dėl 33,5 x 30,5 cm talpos bunkerio vos keliais veiksmais galite apdoroti didelį kiekį obuolių, kriaušių ar kitų rūšių vaisių. Daugumos rūšių vaisių net nereikia išlukštenti sėklų, nors prieš tai reikėtų išimti persikų, vyšnių, nektarinų, abrikosų, slyvų, mirabelių ir panašių vaisių kauliukus. Didelius vaisius reikia supjaustyti puselėmis arba ketvirčiais, o mažesnius vaisius galima malti sveikus.
Dėl ypač didelės ir ergonomiškos rankenos vaisių malūnėlį galima valdyti minimaliomis pastangomis. Kojos padengtos plastiku, kad apsaugotų darbo paviršių ir užtikrintų obuolių smulkintuvo stabilumą. Dėl rankinio valdymo vaisių malūnėlis taip pat puikiai tinka ten, kur elektra sunkiai prieinama arba jos visai nėra. Vaisių smulkintuvas sukurtas atsižvelgiant į ilgaamžiškumą. Tvirta geležies, aliuminio ir nerūdijančiojo plieno konstrukcija užtikrina ilgametį naudojimą. Tvirto aliuminio malimo mechanizmas taip pat sukurtas taip, kad būtų efektyvus ir užtikrintų optimalią ir sultingą susmulkintų ingredientų konsistenciją.

Įvertinimai ir atsiliepimai

4.0

Remiantis 3 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

praėjusiais metais Paskelbta Amazon United Kingdom

Puikiai veikia

Nusipirkau, kad sutraiškytų obuolius sidro gamybai. Kol supjaustote obuolius į ketvirčius, jie susmulkinami į pakankamai smulkius gabalėlius, kad išspaustų sultis.Tai žymiai pagreitino procesą.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Amazon France

Rekomenduoju

Prietaisas labai praktiškas

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Expondo Czech Republic

Slabota

Vidutinis apdorojimas, prastas funkcionalumas. Tarp peilių yra tarpai, todėl karts nuo karto obuolys atsisėda ant viršaus, o peiliai jį tiesiog kutena pusiau išdarinėtame skrandyje. jis negali tinkamai elgtis su vaisiais, todėl dideli obuoliai tiesiog šoka bunkeryje. Rankenos ašis yra kreiva ir nesuderinta, ašmenys trinasi vienas į kitą apatinėje dalyje. Gautas smėlis yra gana rupus. Įdomu kiek laikys „guoliukai“.

Atsakymas iš

Dėkojame už jūsų atsiliepimus. Nuolat stengiamės tobulinti savo produktus ir paslaugas.

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar prieš perdirbant vaisius reikia iš jų išimti sėklas?

Ne, šia vaisių smulkintuve galite apdoroti net vaisius su sėklomis, tačiau kaulavaisius, pavyzdžiui, persikus, vyšnias, nektarinus, abrikosus, slyvas, mirabeles ir panašius vaisius, prieš tai reikėtų išimti kauliukus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus